Kevin-Prince Boateng'den Arda Turan’a destek mesajı

Dün oynanan İspanya maçı ardından eleştirilerin odağındaki isim Arda Turan ‘a destek mesajları geliyor…

Kevin-Prince Boateng'den Arda Turan’a destek mesajı
Kevin-Prince Boateng'den Arda Turan’a destek mesajı
GİRİŞ 18.06.2016 16:30 GÜNCELLEME 18.06.2016 17:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

EURO 2016 ‘da dün gece oynadığımız ve 3-0 mağlup ayrıldığımız İspanya maçına Arda Turan ve tribünler arasında yaşanan gerginlik damga vurmuştu. Topu her ayağına aldığında ıslıklanan oyuncu Arda Turan maçın ardından da gerek medyada gerekse sosyal platformlarda en çok eleştirilen isimdi.

Fakat bu durum karşısında Arda Turan ‘a destek olan isimler de var. Bunlardan biride İtalyan ekiplerinden Milan 'da forma giyen Kevin-Prince Boateng. Sosyal medya hesabından attığı tweet ile Arda Turan ‘a destek veren isim paylaşımına ‘ Adam !!! Big Player ’ notunu düştü.

Gecenin en çok tartışılan ismi olan Arda Turan ise instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile tepkilere cevap verdi. Yorumsuz paylaştığı fotoğraf ile taraftarlara sessiz bir mesaj veren Arda Turan'ın İnstagram hesabından yaptığı paylaşıma eleştiri yüklü yorumların yanı sıra yıldız futbolcuya destek mesajları da yağdı.

Milli Takımı Bırakabilir

Dün gece maçın ardından  Şansal Büyüka maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte Lig TV 'de mücadeleyi yorumlarken çok çarpıcı iddialarda bulundu. Spor yorumcusu Şansal Büyüka, programda Arda Turan ve Fatih Terim 'in Milli Takımı bırakabileceğini söyledi.

Milli takım içinde ve dışında Fatih Terim Terim ‘e tavır alan futbolcular olduğunu öne süren Büyüka ‘’ Bir başarısızlık varsa, herkes üzerine almak zorunda ve alacaktır da. Milli Takım kampından çok tatsız haberler geldi. Tamamı doğru bu haberlerin. Kadroda hocasına tavır alan oyuncu var. Ve yanına yandaş toplamaya çalışıyor bu oyuncu. Takıma alınmayan, dışarıdan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var. Fatih Terim devam edecekse, Terim bu takımın yarısını 2018 kadrosunda almayacak. Fatih Terim 'in devam etmeyeceğini düşünüyorum. ‘’ şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR 2
  • milli 7 yıl önce Şikayet Et
    hala anlamiyomusunuz adamin tuzu kuru
    Cevapla
  • şakir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu meslekte doygunu bitkinlikle eş değerdir.
    Cevapla