EURO 2016 Günün Maç Programı | 17.06.2016

EURO 2016 ‘da heyecan tüm hızıyla devam ederken Türkiye A Milli Takımı bugün İspanya Milli Futbol Takımı karşısında turnuvada 2. maçına çıkıyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı Maç Kadrosu, Tüm Maçların Bilgileri ve Daha Fazlası Haberimizde…

EURO 2016 Günün Maç Programı | 17.06.2016
EURO 2016 Günün Maç Programı | 17.06.2016
GİRİŞ 17.06.2016 20:01 GÜNCELLEME 17.06.2016 20:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

EURO 2016 bugün oynanacak 3 maç ile devam ederken bizim için en önemli müsabaka tartışmasız A Milli Takımımızın İspanya karşısında vereceği mücadele olacak. EURO 2016 D Grubu ilk maçımızda Hırvatistan ‘a mağlup olmamızın ardından bu maçın önemi daha da arttı. İşte Türkiye İspanya mücadelesi için muhtemel 11 ‘ler, maç saati ve detayları.

İSPANYA - TÜRKİYE

SAAT 22.00 Canlı Yayın TRT 1

Muhtemel ilk 11 ’ler;

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan, Arda Turan, Burak Yılmaz

İspanya: David de Gea, Juanfran, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba, Sergio Busquest, Fabregas, Andres Iniesta, David Silva, Alvaro Morata, Aritz Aduriz

Gecenin son maçı olarak 22.00 ‘de başlayacak mücadele Stade De Nıce stadında oynanacak. İlk maçımızdan puan çıkartmamamız nedeni ile turnuvada adeta tamam mı devam mı maçımız olarak görülen mücadelede hedef 3 puan. Fatih Terim ve futbolcularımızın yaptıkları açıklamalarda galibiyet için sahaya çıkacaklarını ifade ederken kendilerini zorlu bir mücadele beklediğini de söyledi. Oturmuş kadrosu ile her zaman her turnuvada favori olarak gösterilen bir takım olan İspanya ise, maç öncesi röportajlarında Türkiye ‘nin tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken bir takı olduğunu ifade etti.

Maçı Sırbistan Futbol Federasyonu hakemlerinden Milorad Mazic yönetecek ve ilovan Ristic ve Dalibor Djurdvic ‘de yardımcılıklarını üstlenecek. Dördüncü hakem ise Belarus Futbol Federasyonundan Aleksi Kulbakov.

İTALYA – İSVEÇ

SAAT 16.00 Canlı yayın TRT 1

Muhtemel 11 ‘ler;

İtalya: Gianluigi Buffon, Leonardo Bonucci, Matteo Darmian, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli, Marco Parolo, Antonio Candreva, Emanuele Giaccherini, Daniele De Rossi, Eder Martins, Graziano Pelle.

İsveç: Andreas Isaksson, Martin Olsson, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Emil Forsberg, Oscar Lewicki, Sebastian Larsson, Kim Kallström, Marcus Berg, Zlatan Ibrahimovic.

Günün ilk karşılaşmasında İtalya ve İsveç saat 16.00 ‘te Stadıum De Toulouse ‘da karşı karşıya geliyor. İlk maçında güzel bir oyun ile 3 puan alan İtalya maçın favorisi olarak görülüyor. Diğer yanda ise ilk maçından 1 puan ile ayrılan İsveç ‘te hedef 3 puan.

ÇEK CUMHURİYETİ – HIRVATİSTAN

SAAT 19.00 Canlı Yayın TRT SPOR

Muhtemel 11 ‘ler;

Çek Cumhuriyeti: Petr Cech, Roman Hubnik, Theodor Gebre Selassie, Pavel Kaderabek, David Limbersky, Tomas Sivok, Ladislav Krejci, Vladimir Darida, Tomas Rosicky, Jaroslav Plasil, Tomas Necid.

Hırvatistan: Danijel Subasic, Ivan Strinic, Domagoj Vida, Vedran Corluka, Darijo Srna, Marcelo Brozovic, Ivan Perisic, Luka Modric, Ivan Rakitic, Milan Badelj, Mario Mandzukic.

Grubumuzda yer alan diğer iki takımın mücadelesinde saat 19.00 ‘de Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan karşı karşıya gelecek. İlk maçında milli takımımızı mağlup ederek 3 puan alan Hırvatlar bu maçında kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Çek Cumhuriyeti ‘nin henüz puanı yokken onlarda ilk 3 puanını almak amacında.

YORUMLAR 1
  • kadir özen 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadroyla 2,3 tane yeriz sayin fatih terim formda olan oyuncular yerine takimlarinda yedek kalan oyunculari oynatiyosun
    Cevapla