Türkiye İspanya maçı kaç kaç bitti? Maç sonucu

17 Haziran 2016 Cuma günü EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye İspanya ile karşılaştı. Peki maç kaç kaç bitti?

Türkiye İspanya maçı kaç kaç bitti? Maç sonucu
Türkiye İspanya maçı kaç kaç bitti? Maç sonucu
GİRİŞ 18.06.2016 08:45 GÜNCELLEME 18.06.2016 08:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız yarın akşam yani 17 Haziran'da TSİ saat 22:00'de İspanya ile karşılaştı. EURO 2016 D Grubu'nda olan Türkiye ve İspanya takımları bu maçtan galibiyet alarak çıkmak istiyordu ancak yine olmadı. Peki İspanya Türkiye maç sonucu kaç kaç bitti?

Dünyadaki milyonlarca futbol severin nefeslerini tutarak takip ettikleri EURO 2016 maçları tüm hızıyla devam ediyor. EURO 2016 maçlarının 2.'nci haftasında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Boğalar lakabıyla bilinen İspanya karşısında mücadele etti.

Türkiye - İspanya maçında kimin galip geleceği, İspanya Türkiye maç sonucunun kaç kaç biteceği ise şimdiden merak konusuydu.

TÜRKİYE İSPANYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Fransa'daki Nice Stadyumu'nda yapılan Türkiye-İspanya maçı, Türkiye'nin mağlubiyeti ile sona erdi. Milli Takım bu maçta 3 gol yiyerek EURO2016 D Grubu'nda sonuncu yani 4.'üncü sırada yer aldı.

TÜRKİYE İSPANYA MAÇ TAHMİNİ

BBC futbol uzmanı Marl Lawrenson Euro 2016 maçlarını tahmin ederek İngiltere gündemine oturdu. İlk grup maçlarında başarılı tahminlerde bulunan Lawrenson, 2. maçların tahminlerini de paylaştı. Lawrenson'un tahminleri arasında D Grubu'nda 17 Haziran akşamı yapılacak olan Türkiye-İspanya maçı da var.

Mark Lawrenson'un Türkiye-İspanya için yaptığı maç tahmini ise adeta A Milli Takımımızın destekçilerini üzecek türden. Ziran Lawrenson, İspanya'nın 2 gol atacağını ve Türkiye'nin ise maçtan golsüz, mağlup olarak ayrılacağı tahmininde bulundu.

İSPANYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2016 D Grubu 2. maçına çıkacak olan Türkiye ve İspanya'nın maçı yarın akşam yani 17 Haziran 2016 Cuma günü yapılacak. TSİ 22:00'de başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ve Lig TV kanallarında canlı yayın ile ekranlara aktarılacak. İspanya-Türkiye maçı Fransa'daki Nice Stadyumu'nda yapılacak.

İSPANYA TÜRKİYE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Türkiye, İspanya karşısında puan arıyor. Hırvatistan yenilgisinden sonra taraftarlarından yoğun eleştiriler alan Türkiye A Milli Futbol Takımımız bakalım İspanya maçında galibiyeti alabilecek mi? Peki İspanya Türkiye maçında hangi oyuncular sahaya çıkacak. İşte; Türkiye-İspanya maçının muhtemel 11'leri...

İSPANYA: De Gea, Jordi Alba, Gerard Pique, Sergio Ramos, Juanfran, Busquets, Thiago, İniesta, Nolito, Silva, Morata.

TÜRKİYE: Volkan Babacan; Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin; Ozan Tufan, Selçuk İnan; Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan; Burak Yılmaz.

YORUMLAR 20
  • seymen 7 yıl önce Şikayet Et
    İlk yari 1 ikinci yari 0 biter
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    yinemi ozan ? ya arkadas nezaman akillanicaz ? nerde emre mor sen birde töreyide almadin aferin süper fark yemezsek iyi
    Cevapla
  • my abdurrahman 7 yıl önce Şikayet Et
    karamsarliga gerek yok Türkiye arkasindaki guce guvenerek oynasin yenemeyecegi takim yok Ispanyayida yener alamanyayida
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    İspanya 2 Türkiye 0
    Cevapla
  • my abdurrahman 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence Türkiye yenecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle