Martin Skrtel Kimdir? | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Son günlerde Fenerbahçe ile adı sık sık anılan ve transferi bitmek üzere olan Martin Skrtel Kimdir? Aslen nereli? Futbol kariyeri, boyu ve yaşı kaç? Martin Skrtel hakkında her şey haberimizde…

Martin Skrtel Kimdir? | Fenerbahçe Transfer Haberleri
Martin Skrtel Kimdir? | Fenerbahçe Transfer Haberleri
GİRİŞ 20.06.2016 06:00 GÜNCELLEME 23.06.2016 12:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün İngiltere ‘nin The Guardian gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe Martin Skrtel için 7 milyon EURO karşılığında Liverpool ile anlaştı. Henüz transfer haberi için yetkililerden net bir açıklama gelmese de futbolcu için Fenerbahçe ‘nin girişimlerinin olduğu biliniyor. Peki Martin Skrtel kimdir? Futbol kariyeri ve hayatı, Martin Skrtel ‘ın yaşı kaçtır?

Martin Skrtel 1984 doğumlu 32 yaşında Slovak defans oyuncusudur. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ‘da forma giymektedir. 1.91 boyundaki oyuncu hava hakimiyetinde oldukça başarılı ve aktif olarak sağ ayağını kullanmaktadır.

FUTBOL KARİYERİ

Slovakya ‘nın Handlova şehrinde dünyaya gelen yıldız oyuncu Altyapı kariyeri boyunca doğduğu bölgenin takımı olan Baník Horna Nitra 'da forma giyen Skrtel, profesyonel kariyerine Trencin kulübünde başladı ve burada göstermiş olduğu performansla Rusya ekibi Zenit St. Petersburg 'a transfer oldu. Çıkışını devam ettiren futbolcu, 2008 yılında Liverpool 'a transfer oldu.

2002 yılında AS Trencin takımında profesyonel olarak futbol hayatına adım atan isim 2004 yılında 300 bin EURO transfer bedeli ile Zenit St. Petersburg 'a transfer oldu. Burada sergilediği performansı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu 11 Ocak 2008 tarihinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ‘a 10 milyon EURO transfer bedeli ile imza attı.

2008 yılından bu yana Liverpool ile Premier Lig ‘te 242 maça çıkan isim 16 gol ve 5 asist ile takımına katkı sağladı.

İlk olarak 2005 yılında Slovakya milli takım formasını üzerine geçiren isi milli takım ile 80 maça çıkarken 5 gol kaydetti.

Martin Skrtel transferinde üstüste gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyuncunun menajeri Karol Csonto ise ortalığı bulandırmaya devam ediyor! 

Şimdi de Inter!

İngiliz medyasının geçtiğimiz hafta "Fenerbahçe' transferi bitirdi" dediği ancak İtalyan medyasının da  "Roma'yla anlaştı" dediği Skrtel'de şimdi de Inter'in devreye girdiği belirtildi. 

Oyuncunun menajeri Karol Csonto, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada "Skrtel için Inter çok ciddi bir seçenek. Her gün konuşuyoruz. Değerlendirmeler yapıyoruz. Mancini mi? Tabii ki çok büyük bir teknik adam. Transfer birkaç gün içinde netliğe kavuşur." dedi. 

Liverpool, 32 yaşındaki Slovak stoper için 7 milyon pound bonservis bedeli talep ediyor. 

 

YORUMLAR 1
  • Mustafa aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    dedem yaşında verimli olamaz yazık o.paraya 14 verin iyisini gençini alın
    Cevapla