Ozan Tufan'a ilginç gönderme!

Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder,milli takımın gol yediği esnada saçıyla oynayan Ozan Tufan'a sosyal medya'dan göndermede bulundu.

Ozan Tufan'a ilginç gönderme!
Ozan Tufan'a ilginç gönderme!
GİRİŞ 13.06.2016 12:29 GÜNCELLEME 13.06.2016 12:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder, EURO 2016 kapsamında dün gerçekleştirilen ve 1-0 Hırvatistan'ın galibiyeti ile sonuçlanan maçta, milli takımın gol yediği esnada saçıyla oynayan Ozan Tufan'a göndermede bulundu.

Ozan Tufan, saçını düzelttiği görüntüyle milli maça damga vurdu ve Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder'e alay konusu oldu.

Türkiye-Hırvatistan maçı sonrası ilginç bir paylaşımda bulunan Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder, Modric'in Ozan Tufan'la girdiği ikili mücadeleden bir fotoğraf kullanarak bu karenin hemen yanına tribünde bayan Hırvat taraftarların bulunduğu resmi koydu.

İşte o paylaşım!

YORUMLAR 10
  • Oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Milli Takımı en azından finallerde , sizler neredesiniz Sneijder kardeşler :)
    Cevapla
  • Vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul kaç lirani yedi bu adam senin paranlaymis, adam anlaştığı parayı alıyor milli takım mi veriyor parasını resim de cuk oturmuş sen asil bu adamı takıma alan ego şunu bir turlu yenemeyen adama laf soyle
    Cevapla
  • Ertugrul 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim paramızı yiyip bizim yenilidiğimiz maçta, yediğimiz golle oyuncularmızla dalga geçebiliyor bu insanlar, biz böyle millet oldukça bizden bişey olmaz. bir galatasaraylı olarak galatasaraya da yazıklar olsun diyorum.
    Cevapla
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz cahil milletiz okuyanda böyle okumuyanda
    Cevapla
  • TR06 7 yıl önce Şikayet Et
    Sakız olduk lan bunlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle