Espanyol, İsmail Köybaşı ile görüşmelere başladı

9 yıldır Beşiktaş spor kulübünde başarıyla mücadele eden İsmail Köybaşı için Espanyol devreye girdi.

Espanyol, İsmail Köybaşı ile görüşmelere başladı
Espanyol, İsmail Köybaşı ile görüşmelere başladı
GİRİŞ 06.06.2016 12:59 GÜNCELLEME 06.06.2016 13:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2009 yılından bu yana Beşiktaş spor kulübünde başarıyla formasını taşıyan sol bek İsmail Köybaşı için İspanyol ekibi Espanyol devreye girdi.

Yaklaşık 9 yıldır Beşiktaş için top koşturan ve Beşiktaş ile kontratı sona eren başarılı sol bek İsmail Köybaşı, yeni sözleşme imzalama konusunda kararsız kalmasından sonra harekete geçti. Bonservisi elinde bulunan başarılı futbolcu, menajeri aracılığıyla kendisine talip olan Espanyol’la görüşmelere başladı.

Tam 9 sezondur Beşiktaş için top koşturan başarılı futbolcu, siyah-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerden bir sonuç çıkaramadı. Şenol Güneş’in değişilmez isimleri arasına giren 26 yaşındaki sol bek, 2 milyon TL’lik maaşına zam yapılması isteğine karşılık alamadı. Bunun üzerine harekete geçen başarılı sol bek, menajeri aracılığı ile kendisine talip olan Espanyol’la görüşmelere başladı.

İspanyol temsilcisi; İsmail Köybaşı’yı dev turnuva başlamadan kadrosuna katmayı planlıyor. İspanya ekibinin, bonservisi elinde bulunması sebebiyle İsmail Köybaşı konusunda ısrarcı olduğu bildirildi.

YORUMLAR 1
  • Ömer Faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle. O parayı bile alamazsın.
    Cevapla