Muhammed Ali'nin son hali!

Muhammed Ali'nin son kez görüntülendiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Muhammed Ali'nin son hali!
Muhammed Ali'nin son hali!
GİRİŞ 05.06.2016 11:06 GÜNCELLEME 05.06.2016 11:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son olarak 8 Nisan'da Arizona'nın Phoenix kentindeki Celebrity Fight Night adlı yardım etkinliğine katılan Muhammed Ali, gecenin ilgi odaklarından biri oldu.

CENAZE TÖRENİ LOUISVILLE'DE YAPILACAK

Boks tarihinin efsane ismi Dünya eski ağır sıklet boks şampiyonu Muhammed Ali'nin vefatı üzerine dünyanın dört bir yanındaki sevenleri yasa boğulurken aile sözcüsü Bob Gunnell defin işlemlerine dair bir açıklama yaptı. 

Muhammed Ali'nin cenaze töreninin Cuma günü Louisville, Kentucky'de yani doğduğu şehirde yapılacağını söyleyen aile sözcüsü "Onun için dua eden, ona destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Bob Gunnell, “O bir dünya vatandaşıydı ve tüm kesimden insanların cenazesine katılmasını isterdi” dedi. Öte yandan, üç kez ağır siklet boks şampiyonu olan Ali’nin ölüm döşeğinde de kolay teslim olmadığı ortaya çıktı.

30 DAKİKA KALBİ ATMAYA DEVAM ETTİ

Kızı Hana, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Ali’nin son anlarıyla ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı. Efsane boksörün organları durdurduktan sonra kalbi 30 dakika boyunca atmaya sürdürmüş. Hana’nın mesajında şu ifadeler yer aldı: 

“Tüm organları durdu ama kalbi atmayı bırakmadı. 30 dakika boyunca... Kalbi atmaya devam ediyordu. Kimse böyle bir şey görmedi."

ABD YASA BOĞULDU

Parkinson hastalığıyla mücadele eden 74 yaşındaki Muhammed Ali’nin ölümü, ABD’de çok büyük yankı uyandırdı. ABD Başkanı Barack Obama da sosyal medya hesabından Muhammed Ali’nin 1965’te Sony Liston’u yendiği maçı paylaşarak, “Dünyayı sarstı ve daha iyi bir yer haline çevirdi. Huzur içinde uyu şampiyon” diye yazdı.

Eski ABD başkanlarından Bill Clinton da “Hoşçakal dostum, birçok yönden harika biriydin” mesajını paylaştı. Amerikan medyasında yer alan haberlerde, Bill Clinton’un, Muhammed Ali’nin cenaze töreninde bir konuşma yapacağı belirtildi.

YORUMLAR 7
  • hakyemez 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet ettin inşallah
    Cevapla
  • bulut12 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Koca şampiyon hakka yürüdün ... Allah mekanını cennet etsin.
    Cevapla
  • Kahtalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun inşaallah büyük insan
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    berkide kalbi Allah cc zikir ediyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle