FB Gazetesi bayilerde

Fenerbahçe Gazetesi bayilerde. 100. Yılında her alanda başarıyı hedefleyen Sarı Lacivertli Kulübün Gazetesi de okurlarını bekliyor. Bu çağrı FB'nin internet sitesinden yapıldı...

FB Gazetesi bayilerde
FB Gazetesi bayilerde
GİRİŞ 08.11.2006 15:45 GÜNCELLEME 08.11.2006 15:45

Fenerbahçe'nin internet sitesindeki Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde haberinin ayrıntıları...



Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının tutkusu olan Fenerbahçe Gazetesi tüm Yaysat Bayileri’nde satışa sunuldu. 

İŞTE….. MANİSA’NIN YENİ MESİR, MACUNU DEİVİD DE SOUZA…..
Attığı birbirinden 3 şık golle tüm eleştiri odaklarına cevap veren Deivid, yönetimin de transfer politikasının ne kadar doğru olduğunu kanıtladı.

Fenerbahcçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na kaçak diyen kaçıklara ve şanlı tarihimize dil uzatan bilgisiz iftiracılara Abdülkadir Kuşin ve Sertaç Kayserili oğlundan belgeleriyle tokat gibi yanıt..

Fenerbahçe'de ilk Brezilyalı Didi Fenerbahçe’ye iki şampiyonluk yaşatan DİDİ Galatasaray’ı hep yendi. Didi’den günümüze Brezilyalılar.

1907 Derneği’nin Cumhuriyet Balosu Atatürk’ün son yıllarını geçirmiş olduğu Savarona yatında kutlandı.1907 Derneği Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sn Ali Koç gecenin sürprizinde ATATÜRK’ün nadide balmumundan heykelini Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi’ne hediye etti. Geceyle ilgili detaylar Fenerbahçe Gazetesi’nde….
Gazetemiz yazarı EYÜP KARADAYI’nın usta ve kıvrak kaleminden ŞAKAMATİK sayfası tüm hızıyla devam ediyor, usta yazar ince nüktelerle rakiplerimize dokunduruyor.

GEÇMİŞTEN GELECEĞE sayfamızda bu ay Fenerbahçe’de 518 kez forma giyen biyonik unutulmaz defans oyuncumuz NEDİM GÜNAR ve son dönemde formunun zirvesinde olan diğer bir defans oyuncumuz ÖNDER TURACI. Her iki futbolcumuzun da bilinmeyen yönleri geniş bir şekilde Fenerbahçe Gazetesi’nde.

ZICO’dan selam 100. Yıla devam başlıklı yazısı ile değerli gazeteci ONUR BELGE bu ayki konuk yazarımız.

SELÇUK YULA her zamanki gibi kendi sayfasını birbirinden değişik konularla süslüyor.
Okurlarını tüm yazı başlıklarıyla mest ediyor.

RAMAZAN AYINDA FENERBAHÇE ….
Fenerbahçe Gazetesi’nin eski sporcuları bir araya getirdiği iftar yemeğinde duygulu anlar yaşandı.Yöneticilerimizin de katıldığı bu yemekte atılan goller, smaçlar, çekilen kürekler, açılan yelkenler konuşuldu. Ayrıca Derneklerimizin verdiği iftar sofralarındaki sohbetler sabahlara kadar sürdü. Ayrıntılar Fenerbahçe Gazetesi’nde.
ALT YAPI FUTBOLDA hedef daima ileri. PAF, SÜPER, Genç ve B Genç Takımlarının başarılı çıkışları ve aldıkları sonuçlar ilerisi için umut veriyor. Detaylar Fenerbahçe Gazetemizde.


KARADENİZ MARATONU.. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde divan üyesi olan ve atletizm şubesinde görev yapmış sporcularımız Tuncer Gür ve Osman Atakan’ın katkılarıyla Uluslararası bir organizasyonla yapıldı. 
Fenerbahçe'lilik Bir Yaşam Biçimi mi? Gazetemiz yazarı Doğan Katırcıoğlu’ndan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 50.Yılı’ndaki Kutlama Komitesi’nde neler yapıldı? Komitede kimler vardı? Basket,Voleybol, Masa tenisi ve Atletizm şubelerinin bu ayki çalışmaları aldıkları neticeler.


FENERBAHÇE GAZETESİ yurtiçi ve yurtdışındaki gazete bayileri yanında yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları’na dağıtılmaktadır. Yayın Yönetmeni ATİLA BARTIN, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, EYÜP KARADAYI ve Grafiker AYDIN ŞAHİN’in yönetiminde Genel Koordinatör CEMİL TURHAN idaresinde, muhabirliğini Sinan Beratlıgil, Öznur Özcan’ın yaptığı , eski milli futbolcumuz SELÇUK YULA, usta yazarlarımız EYÜP KARADAYI, SERTAÇ KAYSERİLİOĞLU, BEDRİ BAYKAM, DOĞAN KATIRCIOĞLU, ATİLA BARTIN ve ERKAN YILMAZER’in bulunduğu yazar kadrosu ile, her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin sesi olmaya ve Taraftarıyla bütünleşerek onlardan aldığı güçle Fenerbahçe`nin bilinmeyenlerini tanıtmaya devam ediyor.