Atletico Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Atletico Madrid Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid, Bayern Münih'i ağırlayacak. Atletico Madrid - Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılı bilgi haber7.com'da..

Atletico Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Atletico Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak?
GİRİŞ 27.04.2016 10:22 GÜNCELLEME 27.04.2016 11:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid, Bayern Münih'i ağırlayacak. Atletico Madrid - Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılı bilgi haber7.com'da..

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk maçı bu akşam TSİ 21.45′de Vicente Calderon Stadı’nda oynanacak. Atletico Madrid-Bayern Münih da önce 1974'de de karşı karşıya gelmişlerdi. 1974'de oynanan maçta Bayern Münih,1-1′in rövanşında Atletico Madrid’i 4-0 yenerek geçmişti. Bakalım bu akşam oynanacak maçta neler yaşanacak? TSİ 21.45′de Vicente Calderon Stadı’nda oynanacak Atletico Madrid Bayern Münih maçı İngiltere federasyonundan Mark Clattenburg yönetecek. Atletico Madrid - Bayern Münih maçı Tivibu spor ekranlarında naklen yayınlanacak.

ATLETICO MADRID – BAYERN MUNIH MAÇI MUHTEMEL İLK 11′LERİ

Atlético Madrid: Oblak; Juanfran, Giménez, Savić, Filipe Luís; Gabi, Koke, Saúl, Augusto Fernández; Griezmann, Fernando Torres.

Bayern Münih: Neuer; Lahm, Martínez, Alaba, Bernat; Alonso, Vidal; Costa, Ribéry; Müller, Lewandowski.

Atletico Madrid Bayern Münih maçı öncesi takımlarda sakatlıkları olan futbolcuların durumları maç öncesinde belli olacak. Atletic Madrid’den Godin, Tiago, Carrasco’nun sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih’te ise Badbuster, Robben, Boateng ve Rode için tedavilerine devam ediliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan takım ünvanına sahip olan takım Bayern Münih oldu. Attığı gol sayısı 28 olan Bayern Münih'in karşından Atletico Madrid ise 14 gol atabildi. 

Atletico, Diego Simeone takımın başına geçtiğinden bu yana Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı 16 maçın 12′sini kazandı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde en fazla pas arası yapan (32) ve en fazla uzaklaştırma yapan (59) savunma oyuncusu Diego Godin oldu. David Alaba bu maçta forma giymesi halinde Şampiyonlar Ligi’ndeki 50′nci maçına çıkacak. Bu sayıyla ile en fazla Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış Avusturyalı oyuncu ünvanını elde edecek.

FİNALE KALMAK İSTİYORUZ

İspanyol ekibinin antrenman tesislerinde düzenlenen basın gününde konuşan Felipe Luis, agresif oynadıkları yönündeki eleştirilere katılmadığını vurgulayarak, "Biz sağlam bir takımız ve takım halinde oynuyoruz. Maça çok konsantre oluyoruz ama agresif değiliz." açıklamasında bulundu.

İspanyol temsilcisinin orta saha oyuncusu Augusto Fernandez ise Şampiyonlar Ligi'nde finale kalmak istediklerini belirterek, "Bayern biraz daha favori gibi görülse de heyecanımız ve kazanma arzumuz ve çalışmamızla finale kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • yanlis haber 7 yıl önce Şikayet Et
    Trt 1 de mac gozukmuyor burda trt 1 de mac diyor anlamadim.
    Cevapla