Çeyrek Final yorumları: Akhisar - Galatasaray

Ziraat Türkiye kupasında çeyrek final eşleşmeleri aşağıdaki gibi yapıldı

Çeyrek Final yorumları: Akhisar - Galatasaray
Çeyrek Final yorumları: Akhisar - Galatasaray
GİRİŞ 02.02.2016 15:40 GÜNCELLEME 02.02.2016 15:55

Akhisar Belediyespor - Galatasaray

M. Başakşehir - Çaykur Rizespor

Amed Sportif Faaliyetler - Fenerbahçe

Beşiktaş - Torku Konyaspor

Eşleşmelerin belli olmasından hemen sonra yorumlar da gelmeye başladı.
Trabzonsporu eleyen Akhisar Belediyespor'un Galatasaray'la eşleşmesi, her iki taraftar grubunda da ilginç bir şekilde sevinçle karşılandı. 

Mustafa Denizli ile bir çıkış yakalamak isteyen Süper Ligin ilk yarısı itibariyle puan kayıpları ve fazla gol yemesiyle dikkat çeken Galatasaray'ın çıkması Akhisar Belediyesporlulara göre bir şans.

Bu göreşe katılmayan bazı futbol severler ise Galatasaray'ın ligdeki şansını kaybetmesinden dolayı kupaya yoğunlaşacağı ve asılacağı dolayısıyla bu durumun Akhisar Belediyespor'un lehine olmayacağını belirtiyorlar.

Gerek Galatasaray gerekse de Akhisar Belediyespor taraftarları açısından heyecanlı geçecek bir çeyrek final olduğu aşikar.

Şampiyonluk şansını zora sokan Galatasaray'ın Türkiye Kupasına odaklandığı ve kupayı almak istediği belirtiliyor. Türkiye Kupasını alan takımla Süper Lig şampiyonunun yazın yapacağı Süper Kupa da Galatasaray'ın bu isteğinde önemli bir nokta.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı "Zİraat Türkiye Kupasına Katılmayabiliriz" açıklamasını spor yorumcuları Fenerbahçenin as kadroyla çıkmaması şeklinde yorumlamıştı.

Fenerbahçe'nin as kadroyla çıkmama ihtimali, Beşiktaş'ın şampiyonluğa odaklanıp, sakatlanma riskinden dolayı yedek ağırlıklı kadroyla çıkma durumu Türkiye Kupasında ibreyi Galatasaray'a çevirmiş gibi duruyor.

Gol yeme sıkıntısını çözememiş Galatasaray'ın her maçının üç sonucu da oldukça olası yapması ise Ziraat Türkiye kupasında sürpriz beklentisini de artırmış durumda.

Bilindiği gibi Bursaspor'u eleyen Amed Sporun yöneticileri Ziraat Türkiye kupasını almayı istedikleri yönünde açıklamalarda bulunmuşlardı.

http://spor.haber7.com/spor/haber/1777173-ziraat-turkiye-kupasi-ceyrek-final-eslesmeleri