İki milli yıldız arasında Whatsapp kirizi

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile Leverkusen'de forma giyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu arasında kriz çıktı.

İki milli yıldız arasında Whatsapp kirizi
İki milli yıldız arasında Whatsapp kirizi
GİRİŞ 05.01.2016 23:57 GÜNCELLEME 06.01.2016 11:34
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu sosyal medya hesabından milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile Almanya'da görüşmek için yaptığı konuşmayı yayınlayarak, milli futbolcunun kendisini tanımamasına, numarasını nereden aldığını sormasına tepki gösterdi.

Kenan Sofuoğlu facebook sayfasından Bundesliga takımlarından Bayern Leverkusen'in oyuncusu milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile whatssap üzerinden yaptığı görüşmeyi yayınladı.

Yazışmada Kenan Sofuoğlu, Hakan Çalhanoğlu'na "Hakan kardeşim, Ben Kenan Sofuoğlu. Köln'e geldim. Seninle tanışmak istiyordum ama buralarda değilmişsin" diye yazarken, Çalhanoğlu ise "Tanıyamadım sizi. Ne için tanışmak istiyorsunuz. Ben sizi tanımıyorum" diye cevap verdi. Sofuoğlu ise, "Sevdiğim için tanışmak istedim. Motosikletçi" diye yazarken, Çalhanoğlu ise "Numaramı kimden aldınız" diye sordu. Sofuoğlu, "Kardeş sileriz sıkıntı yapma" derken, Çalhanoğlu ise, "Kimden aldınız sıkıntı yok" diyerek cevap verdi. 

ÇALHANOĞLU'NA SERT SİTEM

Sofuoğlu milli futbolcu ile yaptığı görüşmenin ardından facebook'tan şu paylaşımda bulundu:

"Hakan Çalhanoğlu beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli ama bize ulaşan hiç kimseye asla böyle cevap verip hesap sormadık. Yakışmadı." 

YORUMLAR 45
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Kenan Sofuoğlu, muhtemelen Çalhanoğlu'nun umre kıyafetleri içerisindeki fotoğraflarını görünce kendi dini hisleri üzerinden onunla irtibat kurmaya çalışmış, ancak aldığı bu tepki açıkçası çok da hoş olmamış.
    Cevapla
  • Seviyoruz 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok normal birakin Hakani boyle bir mesaj bana gelse bende ilk basta bende inanmam hadi lenn derim..Sorgularim...Bence Sofuoglu cabuk bozulmus durumu anlamali ve daha acik anlatmaliydi. Ikisinide seviyoruz.
    Cevapla
  • Dolunay 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyütülecek bisey degil ikisi de çok efendi insanlar.
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    tamamda kardesim bu kim valla ben bunu tanımıyorum hakan diye bir topcuyu kenanı herkez biliyor bnece
    Cevapla
  • magris 8 yıl önce Şikayet Et
    Üç kuruş gördülermi hemen kendilerini birşey zannediyor bu alman Türkleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle