Podolski gazetecilere saldırıp, Türkçe küfür etti

Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski, bir et lokantası çıkışında gazetecilere saldırdı ve Türkçe küfürler savurdu.

Podolski gazetecilere saldırıp, Türkçe küfür etti
Podolski gazetecilere saldırıp, Türkçe küfür etti
GİRİŞ 06.12.2015 08:26 GÜNCELLEME 06.12.2015 11:39
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, 3-0’lık Bursaspor galibiyetini ailesiyle gittiği bir et lokantasında kutladı. Eşi ve çocuğu ile İstanbul Etiler’deki mekânda buluşan Alman yıldız, çıkışta gazetecilerin görüntü almasına sinirlenince ortalığı birbirine kattı. Sarı-Kırmızılı futbolcu, görüntü alan gazetecilere önce sözlü olarak sataştı. Ardından da fiziki saldırıya geçti.

GALİZ KÜFÜRLER

Öğrendiği Türkçe küfürleri sıralayan Podolski, daha sonra hızını alamayıp bir gazeteciye tekme attı. Bu hareketiyle çevredekilerin de tepkisini çeken oyuncunun talimatıyla, kulübün tahsis ettiği silahlı koruması da gazetecilerin üzerine yürüdü. Mekân çalışanlarının araya girme çabasına rağmen bir türlü sakinleşmeyen Alman yıldız, aracına binerken de gazetecilere küfür etmeyi sürdürdü.

Nuri Altuntaş - Haberturk

YORUMLAR 54
  • volki 8 yıl önce Şikayet Et
    poldi almanyada türklerin yogun oldugu bir yerde kölnde yetismis yeteri kadar türkce küfürü burada ögrenmis bir yavsakdir
    Cevapla
  • Muro 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Alman milli takımda bizi yendiklerinde milli futbolcumuz Nuri'ye ırkçı hareketler yaptı. Maalesef bizim milletimiz balık hafızalı. Ve böyle bir terbiyesizi galatarasaray gibi güzide klübümüz aldı.
    Cevapla
  • bekir demirhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Podolski Alman Goethe'den gazetecilere 1 dörtlük okumuş Her fırsatta Türk insanından nefret ettiğini belirten IRKÇI PODOLSKİ, fotoğrafını çeken Türk gazetecilere saldırdı.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi etmiş Ada'm eşi ve çocuğu ile yemeğe gitmiş rahat bırakın bu gazetecilik değil ahlaksızlık
    Cevapla
  • emi ulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim inanların özel hayatına girmek bunlarda, adamın huzurunu taciz etmek bunlarda, sözde gazetecilik maskesine saklanmış kendini bilmezler..gidin bakalım avrupa da bunları yapabiliyormusunuz.. sizi yetiştiren gazetecilerede sizede yuuuhhh olun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle