Spor dünyası Sinan Şamil Sam için ağlıyor!

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Ankaragücü kulüpleriyle TMOK ve Voleybol Federasyonu, başsağlığı mesajı yayımladı.

Spor dünyası Sinan Şamil Sam için ağlıyor!
Spor dünyası Sinan Şamil Sam için ağlıyor!
GİRİŞ 30.10.2015 13:13 GÜNCELLEME 30.10.2015 13:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trabzonspor, Ankaragücü kulüpleri ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Voleybol Federasyonu vefat eden kıtalararası ağır sıklet şampiyonu unvanlı eski milli boksör Sinan Şamil Sam için başsağlığı mesajı yayımladı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Ankaragücü kulüpleri internet sitelerinden yayımladıkları mesajlarında "Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Dünya Kıtalararası eski Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam'ın yaşamını yitirdiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Sinan Şamil Sam'a Allah'tan rahmet, başta Sam ailesi olmak üzere, merhumun yakınları, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

TMOK'un yayımladığı mesajda, 1974 yılında Almanya'nın Frankfurt kentinde doğan Sinan Şamil Sam'ın 9 kez Türkiye şampiyonluğunu elde ettiği, amatör boks yaparken 1992 yılında dünya gençler şampiyonu, 1993 yılında Avrupa şampiyonu, 1999 yılında da amatör dünya boks şampiyonu olduğu belirtilerek, "2000 yılında profesyonelliğe geçen milli boksörümüz, 2002 yılında Avrupa şampiyonluğuna ulaştı, 2004 yılında da Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu unvanını kazandı. 'Boğazın Boğası' lakabıyla anılan Sam'a Allah'tan rahmet diliyor, ailesi, yakınları ve Türk spor camiasının acısını paylaşıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun mesajında da Sinan Şamil Sam'ın tedavi gördüğü hastanede hayata veda ettiği aktarılarak, "Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

YORUMLAR 2
  • h.k 8 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • milli 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke şu fotoğrafı yayınlamasaydınız...
    Cevapla