Kılıçdaroğlu'na Passolig cevabı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Passoligi kaldıracağız" açıklamasını yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'na Passolig cevabı!
Kılıçdaroğlu'na Passolig cevabı!
GİRİŞ 07.10.2015 17:55 GÜNCELLEME 07.10.2015 17:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazetecilerin, CHP'nin seçim beyannamesinde Passoligi kaldırma vaadinde bulunduğunu hatırlatmaları üzerine Bakan Çağatay Kılıç, elektronik bilet yasasının Meclis tarafından çıkarıldığını ve altında tüm partilerin onayı bulunduğunu dile getirdi. Bakan Çağatay Kılıç, şöyle konuştu: "E-bilet uygulaması ile alakalı yetki Türkiye Futbol Federasyonu'ndadır. Böyle bir uygulamanın yapılmasıyla alakalı 2013 yılının Temmuz ayında yapılmış olan bir ihale vardır. Ortaya konan bir sistemdir ve ihale süreci, neden sonra bunun ortaya çıkmış olduğunu zaten biliyoruz ve bu şekilde devam eden bir şey. Yani bir günde ortaya çıkmış bir şey değil dolayısıyla bir anda karşı çıkmakta bununla alakalı olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nun yeterince bilgilendirilmediği anlamına geliyor."

Bakan Çağatay Kılıç, uygulamada bazı eksikliklerin olabileceğini ve bu eksikliklerin giderilmesi konusunda da zaten hem futbol federasyonu hem kulüplerin bazı talepleri ve çalışmaları olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 1
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    paso ligede çok üçkağıt dönüyo bunuda herkez biliyo
    Cevapla