Fenerbahçe Celtic maçı şifresiz veren kanal liste

Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda? .Fenerbahçe Celtic maçını şifresiz veren kanallar bu sayfada

Fenerbahçe Celtic maçı şifresiz veren kanal liste
Fenerbahçe Celtic maçı şifresiz veren kanal liste
GİRİŞ 01.10.2015 19:36 GÜNCELLEME 01.10.2015 19:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Celtic  maçı şifresiz veren kanallar listesi. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'a 3-2 yenilen Fenerbahçe'de gözler, UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya'nın Celtic takımıyla yapılacak maça çevrildi. En güncel spor haberlerini ve Fenerbahçe maçları ile ilgili tüm gelişmeler spor.haber7.com UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2.maçında 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda Celtic ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'a 3-2 yenilen Fenerbahçe'de gözler, UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya'nın Celtic takımıyla yapılacak maça çevrildi.

Celtic Fenerbahçe maçı 1 Ekim Perşembe günü oynanacak. Tivibu spor kanalından yayınlanacak mücadele şifreli olarak yayınlanacak

Celtic-Fenerbahçe maçını yayınlayacak kanallar

Fenerbahçe'nin bu akşam saat 22:05'te İskoçya'da Celtic ile oynayacağı maçı Tivibu platformu yayınlayacak.
 
Bu akşam bir diğer temsilcimiz Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynayacağı Avrupa Ligi maçı ise TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
 
Celtic-Fenerbahçe maçını şifresiz verecek yabancı kanallar şöyle;

BT SPORT 2 HD
Bt Sport 2 Frekansı :
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey
 
SKY SPORT 5
Sky Sport 5 Frekansı
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

FENERBAHÇE SİFTAH PEŞİNDE

Sarı Lacivertller, Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı kaybedilen derbi mağlubiyetini UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Celtic maçı ile unutturmak istiyor. Özellikle gruptaki ilk maçında Molde'ye 3-1 yenilen Fernerbahçe'de gözler bu maça çevrilmiş durumda.

Transferler ses getirdi

Yeni sezon öncesi yapılan transferlerle büyük ses getiren ve dünyanın önde gelen futbolcularını kadrosuna katan camiada hedef, Avrupa Ligi'nde final oynayabilmek. Sarı Lacivertliler, yeni sezonda kadrosuna Şener, Josef, Nani, Markovic, Kjaer, Abdoulaye Ba, Fabiano, Ozan Tufan, Van Persie, Fernandao ve Volkan Şen'i kadrosuna kattı.

Avrupa macerası iyi başlamadı

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ancak Avrupa'da aynı başarıyı yakalamayan Sarı Lacivertli kulüp Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme maçında Shaktar'a elendi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. UEFA Avrupa Ligi'nde play off'ta Atromitos'u her iki maçta da yenen Kanarya, gruplara kalmayı başardı. A grubuna düşen Fenerbahçe'nin rakipleri Molde, Celtic ve Ajax oldu.

İlk maçta büyük hezimet

Favori gösterildiği gruba oldukça kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe ilk maçında Şükrü Saracoğlu'nda Molde ile karşılaşmış ve sahadan 3-1 yenik ayrılmıştı. Sarı Lacivertliler'in tek golünü Nani kaydetmişti. Fenerbahçe'nin Perşembe gün ki rakibi bu sefer Celtic. İskoçların güçlü takımı Celtic gruptaki ilk karşılaşmada deplasmanda Ajax ile 2-2 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe 1 Ekim Perşembe günü Celtic deplasmanına konuk olacak ve bu heyecanlı maçı TivibuSpor kanalı şifreli olarak yayınlayacak. Maç saat 22.05'te başlayacak.
Markoviç'in cezası bitiyor

Fenerbahçe'de Josef de Souza ve Markoviç'in sakatlığı dışında eksik bulunmuyor. Beşiktaş derbisinde oyundan sakatlanarak çıkan Markoviç zaten cezası nedeniyle bu karşılaşmada yer alamayacaktı. Vitor Pereira'nın Beşiktaş'a karşı gösterdiği performans ile adından söz ettiren Volkan Şen'i ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor. 

Diego ilk 11'de sahaya çıkabilir

Josef de Souza'nın belirsizliği devam ederken Portekizli teknik adam, orta sahada Diego'ya şans vermeyi düşünüyor. Ozan Tufan'ın bu maçta dinlendirilmesi de gündemde. Gökhan Gönül hatırlanacağı üzere derbi mücadelesinde 18 kişilik kadroya dahi alınmamıştı. Pereira, Celtic maçında tecrübeli isme görev verebilir.

Van Persie geri dönüyor

Vitor Pereira ile Bursaspor maçında sorun yaşayan ve sonradan oyuna girerek golü atmasına rağmen maç sonu açıklamalarında yedek soyunmaktan dolayı mutlu olmadığını belirten Hollandalı yıldız, Beşiktaş derbisinde gösterdiği başarılı performans ve Fernandao'nun düşen formu nedeniyle ilk 11'e geri dönüyor. Geldiği günden beri taraftarların sevgilisi haline gelen Hollandalı süper yıldız, Celtic maçında sahada olmayı istediğini özel olarak teknik heyete bildirdi.

Muhtemel 11'ler

STAT: Celtic Park
SAAT: 22.05
YAYIN: Tivibu
HAKEM: Kenn Hansen

CELTIC
Gordon
Lustig
Boyata
Simunovic
Blackett
Brown
Biton
Commons
Johansen
Forrest
Griffiths
T.D. Ronny Deila

FENERBAHÇE
Volkan D.
Şener
Alves
Kjaer
Caner
M.Topal
Meireles
Volkan Şen
Diego
Nani
Van Persie
T.D. Vitor Pereira

 

Sarı-lacivertli ekip, A Grubu'nda rakibiyle yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen idmanda Beşiktaş maçında görev alan futbolcuların dinlenmeye yönelik çalışmayla günü tamamladığı bildirildi.

Diğer oyuncuların ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından şut antrenmanı yaptığı kaydedildi. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla idmanın tamamlandığı ifade edildi.

Sakatlığı bulunan Josef de Souza'nın tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdüğü, Beşiktaş maçında sakatlanan ve ağrıları olan Lazar Markovic'e ise özel program uygulanmaya başlandığı vurgulandı.

Fenerbahçe, Celtic ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe, Celtic maçı hazırlıklarına başladı

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 12:00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Beşiktaş maçında görev alan futbolcular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Şut çalışmasıyla devam eden antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Josef de Souza tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Ağrıları olan Lazar Markovic'e özel program uygulanmaya başlandı. Fenerbahçe, Celtic ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 29 Eylül Salı günü Can Bartu Tesisleri'nde 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'a 3-2 yenilen Fenerbahçe'de gözler, UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya'nın Celtic takımıyla yapılacak maça çevrildi. En güncel spor haberlerini ve Fenerbahçe maçları ile ilgili gelişmeleri yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.

Pereira: Şampiyon Fenerbahçe olacak

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Koleji 2015-2016 eğitim sezonu açılışına Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, öğrenciler ve veliler katıldı.

PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMDAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, öğrencilere yaptığı konuşmada, dünyanın en güzel şeyinin öğrenciler olduğunu belirterek, “Sizlerin gülüşü dünyayı güzelleştiriyor. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler ailelerinizin geleceğisiniz. Sizler Fenerbahçe’nin geleceğisiniz” diye konuştu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Portekizli teknik adam, her zaman hayal kurmaları gerektiğini söyleyerek, “Bu hayal için çok çalışın. Hayal kurmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin” dedi.

“SEZON SONUNDA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK”

Ayrıca sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe’nin iyi yolda gittiğini belirterek, “Şampiyonluk yolunda elimizden geleni yapıyoruz. Kulübümüzün ve kendi geleceğimiz için bunu yapacağız. Yaşa Fenerbahçe” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

KOÇ: "BİR SPOR KULÜBÜNDEN DAHA FAZLASIYIZ"

Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe’nin sadece bir spor kulübü olmadığını vurgulayarak, “Bir spor kulübünden daha fazlasıyız. Bizler Cumhuriyetimizin değerlerine kendini adamış ve hiçbir zaman taviz vermeyecek bir camia olarak en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz” diye konuştu.

“FENERBAHÇE KOLEJİNİN ARAZİSİ FENERBAHÇE KULÜBÜNE AİTTİR”

Fenerbahçe Koleji’nin bulunduğu arazi sorununun kendisinin de yönetimde bulunduğu zamanlarda devam ettiğini belirten Koç, “Ama bu sorunu başkanımız Aziz Yıldırım’ın büyük çabaları sayesinden geçtik. Bu arazi nedeniyle ciddi zaman kaybettik. Mevzuatın bizim içimizde bulunduğumuz dönemde bizden yana olması gerekiyordu ama olmadı. Şimdi iyi ki diyoruz bizim yanımızda olmamış da bu araziyi satın almışız. Başkanımızın Aziz Yıldırım burayı tapulu arazisi olarak kazandırdı” şeklinde konuştu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Koç, "Bizim zamanımızda bu kadar kolay bilgilere ulaşamıyordu. Birkaç televizyon birkaç gazete vardı. Bizim zamanımızda internet yoktu. Şimdi bunların hepsi bulunmakta. Bunların kötü yanlarını değil de iyi yanlarını kazanmanızı diliyorum. Ayrıca iyi insan olmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Eğitim Kurulumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, konuşmaların ardından başarılı öğrencilere belgelerini verirken, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira’ya da katılım plaketi takdim etti.

Deila: Fenerbahçe'nin üzerinde baskı var!

Celtic'in teknik direktörü Ronny Deila ve futbolcu Kris Commons karşılaşmanın oynanacağı Celtic Park'da basın toplantısı düzenledi.

Ronny Deila, "Yarın güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz Celtic Park'ta oynayacağız ve evimizde çok iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Evimizde oynamak bizim için avantaj. Fenerbahçe tecrübeli ve güçlü bir takım, tabii ki zor bir maç olacak. Molde karşısında aldığı yenilgi nedeniyle Fenerbahçe'nin üzerinde büyük bir baskı var, bu bizim için avantaj olacaktır" dedi. 

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbi maçı izlediklerini kaydeden Deila, "Fenerbahçe'nin çok güçlü bir olduğunun farkındayız ama bizim de güçlü bir takımımız var. Fenerbahçe ile gerekli bilgilere sahibiz" diye konuştu. 

UEFA Avrupa Ligi'nde öncelikli hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu, bunun için de ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Norveçli teknik adam, "Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak. Gruptan çıktıktan sonra gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Van Persie'nin dünyanın önde gelen forvet oyuncularından biri olduğunu kaydeden Deila, "Van Persie'nin yarın ilk 11'de olup olmayacağını bilmiyoruz. Ama Van Persie oynayacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağımız maç bizim için yeni bir deneyim olacak. Bu deneyim de yeni öğreneceklerimiz olacak" dedi.

Kris Commons: "Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden çekinmiyoruz, gücümüzün farkındayız"

Orta saha oyuncusu Kris Commons ise, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak gruptan çıkarak ilerlemek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir grup. Fenerbahçe maçının çok zor olacağını düşünüyoruz. İyi bir şekilde konsantre olursak sahadan iyi bir sonuçla ayrılabiliriz. Hedefimiz gruptan çıkarak UEFA Avrupa Ligi'nde ilerlemek ve bunu başarmayı kesinlikte istiyoruz" dedi. 

Nani ile Van Persie'nin dünya standartlarında oyuncular olduğunu kaydeden Commons,"Fenerbahçe'nin kadrosundaki yıldız isimlerden çekinmiyoruz. Biz güçlü bir takımız ve gücümüzün farkındayız" ifadelerini kullandı.

TÜRK OYUNCU NADİR ÇİFTÇİ CELTİC'DE İLK 11'DE

Bu arada yarın oynanacak maçta Celtic'in muhtemel 11'i şu şekilde olması bekleniyor. Gordon, Biton, Boyata, Ambrose, Blanbet, Brown, MacKay Steven, Johansen, Forrest, Griffiths ve Nadir Çiftçi.

Fenerbahçe'ye 22 milyon TL'lik gelir!

Fenerbahçe, formasının kol bölgesine reklam veren Coca-Cola ile kasasını dolduracak.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile sponsorluk anlaşması imzalayan dünya içecek devi Coca-Cola'nın Sarı-Lacivertli kulübe vereceği desteğin kapsamı belli oldu.

Anlaşma gereği Fenerbahçe formasının kol bölgesine reklam veren firma, bunun karşılığında Sarı-Lacivertli kulübe 2 yılda 22 milyon lira (Yaklaşık 7 milyon 200 bin dolar) ödeme yapacak.
 
FORMADA REKLAM YERİ KALMADI
 
Coca-Cola anlaşması geçen sezonu sponsorlar açısından kısır geçiren Fenerbahçe’nun bu yıl bu alanda yaşadığı patlamanın son halkası oldu. Kanarya forma sırt bölgesi için Ülker, göğüs reklamı için Avrupa’da THY yurtiçinde Yandex, şort reklamı için de Integral Forex ile el sıkışmıştı. Yönetim ayrıca Ülker ile yine yakın bir tarihte Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için de 10 yıllığına anlaşmıştı. Stadın ismi “Ülker Stadı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi” olarak değiştirilmişti. Coca-Cola forma sponsorluğu için anlaşılan 5’inci firma oldu.
 
ŞORT İÇİN 500 BİN DOLAR
 
Coca-Cola firması geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Süper Lig'deki tüm kulüplerle çeşitli sponsorluk anlaşmaları imzaladığını duyurmuş ancak anlaşmaların içeriği ve ödenecek rakamlarla ilgili bilgi vermemişti. Firmanın en büyük kapsamlı anlaşmayı Fenerbahçe ile yaptığı ifade edildi. Öte yandan Fenerbahçe formasının şort bölgesine isim sponsoru olan Integral Forex firmasının ise 1 yıllık anlaşma karşılığında kulübe 500 bin dolar ödeme yapacağı öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Pereira yine hata yapıyor?...Şener,in yerine Gökhan gönülü koyması şart..Şener ne yapıyor?...Ayni sabri gibi topu dağlara taşlara vuruyor?.
    Cevapla