İsyan etti! 'Her gün ocaklar sönüyor, Ne diyeyim'

Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları spor dünyasını da yasa boğdu.

İsyan etti! 'Her gün ocaklar sönüyor, Ne diyeyim'
İsyan etti! 'Her gün ocaklar sönüyor, Ne diyeyim'
GİRİŞ 08.09.2015 12:42 GÜNCELLEME 08.09.2015 13:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Arda Turan, terör saldırılarını Instagram hesabından lanetlerken, kendisine yöneltilen 'Neden İngilizce ya da İspanyolca paylaşmıyorsun?' sorularına "Ne diyim ülkemde her gün ocaklar sönüyor analar ağlıyor mu diyim?" yanıt verdi.

Milli futbolcunun paylaşımı şu şekilde;
 
"Allah sabır versin...bü ülkenin Toprakları Dünya'nın en guzel topraklarıdır savaşmak için degil barıs huzur içinde yasamak içindir şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum... (anladınızmı neden bisey paylaşmıyorum ispanyolcasını İngilizcesini yaz diyolar nasıl tarif ediyim nasıl anlatıyım ne diyim ülkemde her gün ocaklar sönüyo analar aglıyomu diyim NE DİYİM ????)"

 
Terör saldırılarına futbolcular da tepki verdi
 
Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex De Souza, ile Galatasaray'dan bu sezon başında Inter'e transfer olan futbolcular Felipe Melo ve Alex Telles Instagram hesabından paylaştıkları taziye mesajlarıyla üzüntülerini dile getirdi. Ayrıca Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ve Fenerbahçeli Diego Ribas'ta başsağlığı mesajı yayınlayan oyunculardan.
 
FELİPE MELO
Bu sezon başı Inter'e transfer olan Felipe Melo da Instagram hesabından siyah-beyaz Türk bayrağını paylaşarak "Türkiye'den ayrılsam da bütün gelişmeleri üzülerek takip ediyorum. Benim ve ailemin duaları hep sizinle, başımız sağolsun." mesajını iletti.
 
ALEX TELLES
Felipe Melo'yla birlikte Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Brezilyalı futbolcu Alex Telles de, yine Instagram hesabından siyah zemin paylaşarak Türkiye'nin acısını paylaştı.
 
MESUT ÖZİL
Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. #Dağlıca
 
DIEGO RIBAS
Fenerbahçe'nin yıldızı Diego Ribas "Türk halkının başı sağolsun" mesajı yayınladı.
 
FERNANDAO
Fenerbahçe'nin bu sezon Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Fernandao " Türk milletinin başı sağolsun" şeklinde mesaj paylaştı.
 
GÖKHAN GÖNÜL
Fenerbahçeli Gökhan Gönül sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda " Bir şey yok paylaşacak acıdan başka.. Şehitler ölmez,bu vatan bölünmez " mesajını paylaştı.
 
TOLGA ZENGİN
Beşiktaşlı oyuncu paylaştı şehit annesi fotoğrafı ile birlikte " Evlatları için en güzel vatan analarının kucağıdır. Evlatları analarından ayırmayın " mesajını takipçileriyle paylaştı.
 
ALEX DE SOUZA
Brezilyalı futbolcu, Instagram hesabından paylaştığı Türk Bayrağı ve asker fotoğrafının altına, "Türk Milletinin başı sağolsun. Bayrağını savunan askerlerin kudreti eksik olmasın" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Okur 8 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılarımız yeniliklerimizden daha şuurlu çıktı...
    Cevapla
  • BAh hele 8 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah parellelciler gibi Avrupa'ya ülkesini şikayet etmemis
    Cevapla
  • ayan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı kılıklı topluluk nerdesin tava tencere bittimi sizler sizin gibi terörist kılıklı hainleri kollar öyle ortalığa cıkarsınız.
    Cevapla