Eski milli futbolcu Ümit Karan:

"Fenerbahçe, lig şampiyonluğunda favori gözüküyor"

Eski milli futbolcu Ümit Karan:
Eski milli futbolcu Ümit Karan:
GİRİŞ 19.08.2015 22:47 GÜNCELLEME 19.08.2015 23:03

Eski milli futbolcu Ümit Karan, Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğunda favori gözüktüğünü, ligde ilk üç, dört ve beşinci sıralar arasında inanılmaz puan farkı olacağını düşündüğünü belirtti.

Ereğli ilçesindeki yakınlarını ziyaret eden Karan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin transfer döneminin şampiyonu olduğunu söyledi. 

Beşiktaş'ın bu yıl iyi kadro oluşturduğunu, Şenol Güneş'in takımın en iyi transferi olduğunu vurgulayan Karan, "Ufak tefek eksiklikleri var. Onları giderirlerse Beşiktaş bu yarışın içerisinde olacaktır. Fenerbahçe, lig şampiyonluğunda favori gözüküyor. Ligde ilk üç, dört ve beşinci sıralar arasında inanılmaz puan farkı olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı. 

Ümit Karan, Galatasaray'da takım içerisinde sıkıntı olduğunu gördüğünü belirterek, "Toparlanır mı, toparlanırlar. Galatasaray'da Melo krizinden sonra Burak krizi var. Futbolcular dışarıdan mutsuz gibi gözüküyor" dedi.

Türkiye ve Avrupa liglerinde oynamanın aynı şey olmadığını savunan Karan, "Fenerbahçe, yeni bir takım, kolay olmayacak. Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde hangi takımlar çıkabilecek, o önemli. Şampiyonlar Ligi, daha da zorlaştı" diye konuştu. 

Karan, daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: AA