Orduspor Teknik Direktörü Bayraktar:

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Sinan Bayraktar, yeni sezon öncesinde yaklaşık 1,5 aydır çalışmalarını sürdürdüklerini ve eksiklerini zamanla gidereceklerini söyledi.

Orduspor Teknik Direktörü Bayraktar:
Orduspor Teknik Direktörü Bayraktar:
GİRİŞ 19.08.2015 20:00 GÜNCELLEME 19.08.2015 20:09

Nevşehir'de 12 gün süren kamp dönemini tamamlayan mor-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına Ordu'da devam ediyor. 

Teknik direktör Sinan Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar ikisi Ordu'da olmak üzere üç kamp gerçekleştirdiklerini belirterek, "Şu zamana kadar genç oyuncularımızla çok iyi yol kat ettik" dedi.  

Geride kalan kamp dönemlerinde uyum sorunu çözmek için çalıştıklarını aktaran Bayraktar, "Az pozisyon verip, çok pozisyona giren bir takım olduk. Hazırlık maçlarında çok pozisyonuna girmemiz sevindirici ancak bu pozisyonları gole çeviremedik. Özellikle savunma ve takım savunması anlamında noksanlarımız olsa da gelişim gösterdik. Yaklaşık 1,5 aydır çalışıyoruz, zamanla sorunlarımızın üstesinden geleceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

- Prensipte anlaşılan oyuncular bekliyor 

Sinan Bayraktar, bazı futbolcularla prensip anlaşmasına vardıklarını ancak transfer yasağı nedeniyle sözleşme imzalayamadıklarını kaydetti.

Anlaşmaya vardıkları oyuncuların beklemede olduğunu vurgulayan mor-beyazlı takımın teknik direktörü, "Anlaşmaya vardığımız oyunculara transfer yasağının kalkması durumunda resmi sözleşmeyi imzalatacağız. Yönetimimizin bu hafta içerisinde kesin sonuç almasını bekliyoruz. Zaman Orduspor'un aleyhine işliyor. İnşallah transfer yasağı kalkar ve bu oyuncuları kadromuza katarız" diye görüş belirtti. 

Sinan Bayraktar, yeni sezon öncesi 1-2 hazırlık maçı daha yapmayı planladıkları sözleri ekledi.

KAYNAK: AA