Adanaspor Teknik Direktörü Arın:

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, hata yapma lükslerinin olmadığını, futbolcuların çalışıp, giydikleri formanın hakkını vermeleri gerektiğini söyledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Arın:
Adanaspor Teknik Direktörü Arın:
GİRİŞ 18.08.2015 12:48 GÜNCELLEME 18.08.2015 12:48

Arın, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda, futbolcu Sami Can Keskin ile düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk haftasında, deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaştıklarını ve golsüz berabere kaldıklarını anımsatarak, oyuncularının kamp dönemindeki performanslarını lige de yansıttığını, özverili ve arzulu oyun isteklerinin sürdüğünü belirtti.

Arın, sıcak havaya ve zeminin kötülüğüne rağmen iki takım oyuncularının ayakta kalmaya çalıştığını ifade ederek, "Rakibimiz 90 dakikada üretken olamadı. Bir tane şutları direkten döndü. Biz rakibimize karşı daha üretken olduk ve pozisyonlar bulduk" diye konuştu.

Yeni transferlerin takıma katkı sağladığını aktaran Arın, "Kazandığınız puan mı, kaybettiğiniz puanlar mı? derseniz ben 'kaybettiğimiz 2 puan' diyorum. Her şeye rağmen oyuncularımın coşkusu ve bize verdiği enerji pozitifti" ifadelerini kullandı.

Oyuncularının kendisini mahcup etmediğini kaydeden Arın, şöyle devam etti:

"Hata yapma lüksümüz yok, herkes çalışıp bu formanın hakkını verecek. Formanın hakkını verene biz de formayı vermeye çalışacağız. Önemli oyunculardan kurulu takımımız var. Sürprize açık ligde oynuyoruz. Gelecek hafta karşılaşacağımız Göztepe, Süper Lig ayarında bir takım ama benim takımım dirençli. Sahada ekonomik şartlar değil mücadele eden oynuyor, bu konuda da benim takımımın herkesten önde."

Arın, transfer çalışmalarının da sürdüğünü sözlerine ekledi.

 

- "Şanlıurfa'ya kazanmak için gitmiştik"

Futbolcu Sami Can Keskin ise takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu dile getirdi.

Şanlıurfa'nın zor bir deplasman olduğunu vurgulayan Sami Can Keskin, "Şanlıurfa'ya kazanmak için gitmiştik ama hava şartları çok zorluydu. İki takım aynı şartlarda oynasa da maç Adana'ya göre daha sıcak havada yapıldı" şeklinde konuştu.

Sami Can Keskin, "Ben takımda ön planda olmak istiyorum. Biraz daha sorumluluk almam gerekiyor. 22 yaşındayım, neyin doğru olduğunun farkındayım ve bazı şeyleri düzeltmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA