Zlatan İbrahimovic Galatasaray ile anlaştı mı?

İbrahimovic Galatasaray'da mı? Transferde Fenerbahçe ve Beşiktaş'a oranla suskun kalan Galatasaray'dan İbrahimovic sesleri yükseliyor

Zlatan İbrahimovic Galatasaray ile anlaştı mı?
Zlatan İbrahimovic Galatasaray ile anlaştı mı?
GİRİŞ 04.08.2015 09:37 GÜNCELLEME 04.08.2015 09:38

Zlatan İbrahimovic Galatasaray ile anlaştı mı? İsveç medyasına göre taraflar anlaştı.Galatasaray cephesinde ise yönetim sessizliğini koruyor.Peki Galatasaray Zlatan İbrahimovic ile anlaştı mı? İşte tüm ayrıntılar. Yıldız oyuncu transferinde ezeli rakibi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir adım gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılarda hareketli günler yaşanıyor.İsveç medyası Zlatan İbrahimovic'in Galatasaray ile anlaştığını duyurdu.

İsveç’in Aftonbladet gazetesi, İbrahimovic’in Galatasaray ile anlaştığını duyurarak perşembe günü sağlık kontrolünden geçeceğini iddia etti... Başkan Özbek ise sponsorla görüşüyor.

İb­ra­hi­mo­vic, PSG'nin Lyon'u 2-0’lık skor­la ge­çe­rek Sü­per Ku­pa'ya ulaş­tı­ğı mü­ca­de­le­nin ar­dın­dan, Ins­tag­ram ve Twit­ter he­sa­bın­dan ka­ri­ye­ri­nin 27. ku­pa­sı ile bir­lik­te, "27 Nu­ma­ra ile bir­lik­te eve doğ­ru yol­da­yım" şek­lin­de bir me­sajı Instagram hesabından pay­laş­tı. Bu me­sa­jın ardından Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­tar­la­rı tec­rü­be­li fut­bol­cu­yu me­saj yağ­mu­ru­na tut­tu. Bazı Mi­lanlılar ile Sa­rı-kır­mı­zı­lı ta­raf­tar­lar­ ile söz da­la­şı­na girdi. Öte yandan Galatasaray taraftarları, İbrahimovic için Twitter’da #SignForGalaZlatan (Galatasaray için imzala Zlatan) etiketiyle kampanya başlattı. Bu etiket, kısa sürede Türkiye gündeminde zirveye oturdu. Dünya gündeminde de üst sıralara kadar yükseldi.

11 MİLYON EURO İDDİASI

İsveç'in Aftonbladet gazetesinin "Galatasaray ile anlaşan Ibrahimovic'in 6 Ağustos'ta sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" ifadeleri heyecan oluşturdu. Gazete, Aslan’ın İbrahimovic’e 11 milyon euro, kulübü PSG’ye de 5 milyon euro ödeyeceğini öne sürdü. İtalyan Corriere della Sera ise Zlatan’a 11 milyon euro önerildiğini ancak İsveçli golcünün kararını henüz vermediğini yazdı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek butransferle bizzat ilgileniyor. Başkan Özbek, sponsor konusunda çalışmalara aralıksız devam ediyor. İbrahimovic’e ödenecek yıllık ücretin büyük bir kısmının sponsor tarafından karşılanması hedefleniyor. Görüşmelerin kısa bir süre içinde netlik kazanacağı belirtildi.

NOT: İbrahimovic, 3 sezonluk PSG kariyeri boyunca 3’ü lig olmak üzere toplam 9 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

DURSUN ÖZBEK ZLATAN SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı iddia edilen Zlatan İbrahimovic sorularına cevap vermedi.

Galatasaray'ın Inter ile oynadığı hazırlık maçının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Gayet güzeldi takım. İlk çıkan 11’de güzeldi. Oyuncu değişikliğinden sonraki 11 bence harikaydı. Önde basan, gayet becerikli, gayet güzel bir mücadele oldu. Hem teknik ekibi, hem de oyuncularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Galatasaray ile sözleşmesi sürmesine rağmen takımdan ayrılacağı kaydedilen Melo sorularına ise Başkan Özbek, "Bilmiyorum, şu anda hala görüşme halindeyiz. Melo’nun menajerleri burada. Onlarla bir toplantımız olacak ve ondan sonra belli olacak” diye cevap verdi

Futbol kamuoyunda Zlatan İbrahimovic'in Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına ise Başkan Özbek, veremedi.

HAMZAOĞLU: RESMİ TEKLİFTE BULUNMADIK

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Zlatan İbrahimovic'in transfer iddiaları için "Bilenler beni şimdiye kadar aramadı. Benim haberim yok. Resmi teklifte bulunmadık." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın sahasında Inter'i 1-0 mağlup ettiği hazırlık maçının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Son maçımızda iyi bir takıma karşı kendimizi gördük. Yeni katılan arkadaşlarımızı gördük. Oyuncularımın performansından memnunum. 90 dakika çıkarabilecek durumdalar. Galatasaray'a yakışan şekilde mücadele ettiler." diye konuştu.

İBRAHİMOVİC'TEN HABERİM YOK

Hamza Hamzaoğlu, futbol kamuoyunda Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Zlatan İbrahimovic, sorularına ise “Bilenler beni aramadı daha şimdiye kadar. Benim haberim yok. Resmi bir teklifte bulunmadık.” diye cevap verdi.

Özbek açıkladı: Zlatan'ın 3 yıllık maliyeti...

Son günlerde adı Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic hakkında Başkan Dursun Özbek, "Temas bile yok" açıklaması yaptı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması durumunda Galatasaray'a aktarılacak gelirin İbrahimovic transferi için kullanılması planlarının yapıldığı yorumları yer alırken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuştu.

BÖYLE BİR BÜTÇE YOK

Özbek, İbrahimovic'in yüksek maliyetli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Bırakın İbrahimoviç'in gelmesini kendisiyle temas bile yok. 3 yıllık maliyetinin 45-50 milyon avroya geldiğini de hatırlatırım. Böyle bir bütçe zaten yok" ifadelerini kullandı.

TRANSFERİ FİŞEKLİYORLAR

Birilerinin devamlı İbrahimoviç transferini ortaya attığını da sözlerine ekleyen Başkan Özbek, "Birileri Zlatan İbrahimoviç transferini fişekliyor. Kimler olduğunu bilmiyorum. İyi bir oyuncu dünya yıldızı" dedi.

İDDİALAR TRANSFERİN BİTTİĞİ YÖNÜNDE

Ancak öte yandan, gazeteler yurt dışı spor basınında çıkan iddialara dayanarak İbrahimoviç transferinin tamamlandığını aktardı.