03.08.2015 Galatasaray son dakika transfer haberi

Galatasaray son dakika transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle, İbrahimoviç transferinde tek sorun para

03.08.2015 Galatasaray son dakika transfer haberi
03.08.2015 Galatasaray son dakika transfer haberi
GİRİŞ 03.08.2015 09:11 GÜNCELLEME 28.09.2015 16:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray son dakika transfer haberleri. Galatasaray, Oumar Niasse'ye imzayı attırdı. Galatasaray'dan Fenerbahçeli 2 yıldıza teklif! Dağılan Parma'dan Galatasaray'a! Galatasaray'dan sürpriz Melo kararı! Galatasaray'dan Doria açıklaması! Galatasaray yine Trabzon'dan kaptı! İşte Galatasaray son dakika transfer haberleri

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ

GALATASARAY HABERLERİ

Zlatan İbrahimovic Galatasaray ile anlaştı mı?

İbrahimovic Galatasaray'da mı? Transferde Fenerbahçe ve Beşiktaş'a oranla suskun kalan Galatasaray'dan İbrahimovic sesleri yükseliyor.İsveç medyasına göre taraflar anlaştı.Galatasaray cephesinde ise yönetim sessizliğini koruyor.Peki Galatasaray Zlatan İbrahimovic ile anlaştı mı? İşte tüm ayrıntılar.

Yıldız oyuncu transferinde ezeli rakibi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir adım gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılarda hareketli günler yaşanıyor.İsveç medyası Zlatan İbrahimovic'in Galatasaray ile anlaştığını duyurdu.

İsveç’in Aftonbladet gazetesi, İbrahimovic’in Galatasaray ile anlaştığını duyurarak perşembe günü sağlık kontrolünden geçeceğini iddia etti... Başkan Özbek ise sponsorla görüşüyor.

İb­ra­hi­mo­vic, PSG'nin Lyon'u 2-0’lık skor­la ge­çe­rek Sü­per Ku­pa'ya ulaş­tı­ğı mü­ca­de­le­nin ar­dın­dan, Ins­tag­ram ve Twit­ter he­sa­bın­dan ka­ri­ye­ri­nin 27. ku­pa­sı ile bir­lik­te, "27 Nu­ma­ra ile bir­lik­te eve doğ­ru yol­da­yım" şek­lin­de bir me­sajı Instagram hesabından pay­laş­tı. Bu me­sa­jın ardından Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­tar­la­rı tec­rü­be­li fut­bol­cu­yu me­saj yağ­mu­ru­na tut­tu. Bazı Mi­lanlılar ile Sa­rı-kır­mı­zı­lı ta­raf­tar­lar­ ile söz da­la­şı­na girdi. Öte yandan Galatasaray taraftarları, İbrahimovic için Twitter’da #SignForGalaZlatan (Galatasaray için imzala Zlatan) etiketiyle kampanya başlattı. Bu etiket, kısa sürede Türkiye gündeminde zirveye oturdu. Dünya gündeminde de üst sıralara kadar yükseldi.

 

11 MİLYON EURO İDDİASI

İsveç'in Aftonbladet gazetesinin "Galatasaray ile anlaşan Ibrahimovic'in 6 Ağustos'ta sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" ifadeleri heyecan oluşturdu. Gazete, Aslan’ın İbrahimovic’e 11 milyon euro, kulübü PSG’ye de 5 milyon euro ödeyeceğini öne sürdü. İtalyan Corriere della Sera ise Zlatan’a 11 milyon euro önerildiğini ancak İsveçli golcünün kararını henüz vermediğini yazdı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek butransferle bizzat ilgileniyor. Başkan Özbek, sponsor konusunda çalışmalara aralıksız devam ediyor. İbrahimovic’e ödenecek yıllık ücretin büyük bir kısmının sponsor tarafından karşılanması hedefleniyor. Görüşmelerin kısa bir süre içinde netlik kazanacağı belirtildi.

NOT: İbrahimovic, 3 sezonluk PSG kariyeri boyunca 3’ü lig olmak üzere toplam 9 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

DURSUN ÖZBEK ZLATAN SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı iddia edilen Zlatan İbrahimovic sorularına cevap vermedi.

Galatasaray'ın Inter ile oynadığı hazırlık maçının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Gayet güzeldi takım. İlk çıkan 11’de güzeldi. Oyuncu değişikliğinden sonraki 11 bence harikaydı. Önde basan, gayet becerikli, gayet güzel bir mücadele oldu. Hem teknik ekibi, hem de oyuncularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Galatasaray ile sözleşmesi sürmesine rağmen takımdan ayrılacağı kaydedilen Melo sorularına ise Başkan Özbek, "Bilmiyorum, şu anda hala görüşme halindeyiz. Melo’nun menajerleri burada. Onlarla bir toplantımız olacak ve ondan sonra belli olacak” diye cevap verdi

Futbol kamuoyunda Zlatan İbrahimovic'in Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına ise Başkan Özbek, veremedi.

HAMZAOĞLU: RESMİ TEKLİFTE BULUNMADIK

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Zlatan İbrahimovic'in transfer iddiaları için "Bilenler beni şimdiye kadar aramadı. Benim haberim yok. Resmi teklifte bulunmadık." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın sahasında Inter'i 1-0 mağlup ettiği hazırlık maçının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Son maçımızda iyi bir takıma karşı kendimizi gördük. Yeni katılan arkadaşlarımızı gördük. Oyuncularımın performansından memnunum. 90 dakika çıkarabilecek durumdalar. Galatasaray'a yakışan şekilde mücadele ettiler." diye konuştu.

İBRAHİMOVİC'TEN HABERİM YOK

Hamza Hamzaoğlu, futbol kamuoyunda Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Zlatan İbrahimovic, sorularına ise “Bilenler beni aramadı daha şimdiye kadar. Benim haberim yok. Resmi bir teklifte bulunmadık.” diye cevap verdi.

İbrahimoviç transferinde tek sorun...

Medya365.com haber sitesinin haberine göre Galatasaray'ın İbrahimoviç transferinde PSG ile her konuda anlaştığı, ancak yıldız oyuncu ile para konusunda sorun yaşandığı belirtildi. Galatasaray'ın İbrahimoviç'e 2 yıllık anlaşma karşılığı 12 milyon Euro önerdiği, oyuncunun ise 17 milyon istediği ifade edildi.

Transfer sezonunun suskun takımı, son şampiyon Galatasaray'ın, PSG ile İbrahimoviç transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi. Transfer politikasıyla nedeniyle tepki toplayan yönetimin İbrahimoviç'i kadrosuna katarak taraftarın gönlünü almak istediği kaydedildi. İbrahimoviç transferinde tek sorun ise oyuncuya verilecek para. Zira sarı kırmızılıların yıldız oyuncuyu iki yıllığına 12 milyon Euro önerdiği, İbrahimoviç'in ise 17 milyonda ayak dirediği ifade edildi.

Galatasaray ve Milan'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Ibrahimovic, futbol hayatına ABD'de devam etme fikrine sıcak baktığını söylemiş, son açıklamasında ise "Gideceğim takım sürpriz olacak. Hem de büyük sürpriz" ifadelerini kullanarak Galatasaray taraftarını heyecanlandırmıştı. 

Galatasaray Telles'i satıyor!

Galatasaray, Alex Telles'i satarak bir sezon sonra Avrupa kupalarına katılmayı garanti altına alacak.

Bir sonraki sezon Avrupa'ya gidebilmek için bütçeyi dengelemesi gereken G.Saray, 15 milyon Euro'luk açığın önemli kısmını Telles'in transferiyle kapatmayı amaçlıyor.


Telles için PSG ve Inter'den sonra 25 milyon Euro'ya aldığı Filipe Luis'i A.Madrid'e 16 milyon Euro'ya geri gönderen Chelsea de devreye girdi. Aslan en iyi rakamı veren kulübe Telles'i satacak.

Galatasaray'dan ayrıldı Bursa'ya imza attı!

Galatasaray'ın sabah saatlerinde sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Dany, Bursaspor'la 3 yıllığına anlaşma sağladı. 

Fenerbahçe'den Mert Günok, Karabükspor'dan Erdem Özgenç ve Zwolle'den Tomas Necid'i alan Bursaspor son olarak Galatasaray'dan Dany'yi de kadrosuna kattı.

Bursaspor transferi "Dany Nounkeu ile yapılan görüşmeler neticesinde 3 yıllık prensip anlaşma sağlanmıştır." diyerek duyurdu.

Galatasaray sözleşmesinin feshini KAP'a bildirdi;

"Profesyonel futbolcumuz Dany Achille Nounkeu Tchounkeu ile sözleşmemiz tek taraflı olarak feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Niasse'dan Galatasaray isyanı!

Niasse'nin, Galatasaray'a transferinin bir türlü sonuçlanmamasından rahatsız olduğu belirlendi.

Rusya Süper Kupası’nda iki hafta önce Zenit’e karşı forma giyen ve bir gol atan Niasse, Galatasaray’la her konuda anlaşma sağlamıştı.

Takımının ligdeki ilk maçında da bu yüzden kadroya alınmadığı öğrenilen Senegalli futbolcunun, prensip görüşmelerinde kalan transferin halen gerçekleşmemesi nedeniyle rahatsız olduğu belirlendi. Menacerine bu konuda serzenişte bulunan deneyimli hücumcunun, “Şu anda neyi beklediğimizi bilmiyorum ve bu durum canımı sıkıyor” dediği kaydedildi. Niasse transferinin bu hafta çözüme kavuşması gündemde.

Galatasaray'ı istiyor

Senegalli oyuncu, eski hocası Hamza Hamzaoğlu ile yeniden çalışmak istiyor. 24 yaşındaki futbolcunun, yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayla Avrupa'da mücadele etmek için can attığı kaydedildi. Hamzaoğlu, daha önce eski öğrencisine, "“Sen merak etme, sadece biraz sabret. Seçim bitsin, kalırsam 3 aya bizdesin” demişti. 

Jose'den Galatasaray açıklaması: Şoktayım!

Aslan'ın Melo'nun yerine düşündüğü Jose Rodriguez transferini doğruladı.

Sarı-Kırmızılı ekibin Brezilyalı yıldızı Melo'nun artık takımdan ayrılması kesin gibi.

Sambacının kısa süre içinde Aslan’ın eski hocası Mancini’nin çalıştırdığı İnter'in yolunu tutması bekleniyor. Galatasaray Melo'nun alternatifi olarak, Real Madrid'in 20 yaşındaki genç oyuncusu Jose Rodriguez'i gündemine almıştı.

"DUYURMAM DOĞRU OLMAZ"

Geçen yılı Deportivo'da kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayı giyeceğini neredeyse doğruladı. İspanyol deviyle 2017 yılına kadar kontratı olan genç futbolcu, "Şoktayım, çok büyük bir kulübe geliyorum ve fazlasıyla da heyecanlıyım. Türkiye'de oynamak için sabırsızlanıyorum. Daha fazlasını kısa sürede öğreneceksiniz. Şu anda benim duyurmam doğru olmaz. Kulüpler arasında yürüyen bir süreç. İyi dileklerini sunan herkese, tüm taraftarlara teşekkürler" dedi.

Hırvat golcü Galatasaray'ı açıkladı!

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'ın görüştüğü isimler arasına Hırvat Nikola Kalinic de katıldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesinde Hırvat forvet Kalinic de var. Dnipro'da forma giyen oyuncu, Galatasaray ile görüştüğünü açıkladı.

Hırvat oyuncu yaptığı açıklamada, menajerinin Galatasaray ile görüştüğünü ve bir şeyler söylemek için erken olduğunu belirtti.

Galatasaray'dan Ozan Tufan bombası

Bir yandan forvet bir yandan ise stoper arayışlarını sürdüren G.Saray’ın asıl hedefi ise Ozan Tufan...

Yönetim iki mevkiye transferi sürekli gündeme getirirken bir yandan ise kulübün geleceğinin temellerini atmak için hamlelerini de yapıyor. Bursaspor forması ile yaptığı çıkış ile milli formayı da sırtına geçiren 20 yaşındaki oyuncu için Timsah’ın kapısını çalmaya hazırlanan Cimbom, böylece Melo’nun ayrılması durumunda da yerini doldurmanın planları içinde. 


Melo’nun bir sezon daha kalması durumunda yerine Ozan Tufan’ı hazırlamak isteyen Hamzaoğlu, gelecek sezon ise Sambacı’nın ayrılması ile yerini uzun yıllar forma vermek istediği Ozan’a bırakmanın hesaplarını yapıyor. 

KİMSE ALAMADI 

Ancak bu transferin gerçekleşmesi için önce Bursaspor ikna edilmeli çünkü Ozan Tufan’ın 2018 sezonu sonuna kadar kontratı bulunuyor.

Bursaspor’u ikna için G.Saray yönetimi ise takas formülünü de içeren bir yolu kendine çizerken artı para da teklif edilecek. Bursaspor oyuncusu için transfer sezonunun başında 15 milyon Euro gibi bir rakama çıkarken kimse bu parayı vermeyince görüşmeler de durdu. Yeniden hamle yapmak isteyen G.Saray, kadroda düşünmediği oyuncuların listesini de içeren bir teklif ile Bursaspor yönetiminin karşısına çıkarken 5 milyon Euro gibi bir rakamın da verilmesi düşünülüyor. 

Timsah'a şampiyonluğu getiren isimlerden biri olan Sercan Yıldırım’ın yanı sıra Yekta, Dany, Dzemaili, Furkan gibi oyuncuları da önerecek olan sarı-kırmızılılar iki tarafın da mutlu ayrılacağı bir takas için düğmeye bastı.

Galatasaray Brezilyalı golcüyle anlaştı!

Burak Yılmaz'ın yanına golcü bir ismi transfer etmek isteyen Galatasaray yönetimi Brezilyalı forvet Elkeson'la büyük ölçüde anlaştı.

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun uzun zamandır takip ettiği Brezilyalı'nın transferini sessiz sedasız bir şekilde sonuçlandırmak istiyor. Tıpkı Toulouse'dan transfer edilen Lionel Carole transferinde olduğu gibi sağlam adımlar atmaya çalışan yönetim anlaşma konusunda sona yaklaştı.

ELKESON DA GELMEK İSTİYOR

Avrupa'da boy göstermek isteyen 26 yaşındaki Elkeson ile irtibata geçen Galatasaray büyük ölçüde anlaştı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olması Brezilyalı golcüyü cezbederken, Sarı Kırmızılı yönetim Çin ekibiyle bonservis ücretinde sıkı bir pazarlık içerisine girdi.

GALATASARAY BONSERVİSİNİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR

Guangzhou Evergrande'nin 2013 yılında 3 milyon euroya Botafogo'dan transfer ettiği Elkeson gösterdiği başarılı performansla değerini katladı. Ekonomik açıdan zor günler geçiren Çin kulübü Elkeson için 5 milyon euro isterken, Sarı Kırmızılı ekip bu durumdan faydalanarak transferi piyasa değerinin altında bir maliyetle tamamlamak istiyor.

Galatasaray'dan Arda açıklaması! 6 ay için...

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Arda Turan'ın kiralanması konusuna açıklık getirdi.

Cüneyt Tanman, Arda Turan gibi önemli bir isim olsa bile sadece 6 ay için yapılacak transferin, takıma olumlu yansımayabileceğini savundu. 

Yıldız oyuncunun 6 ay için kiralanmasının çok faydalı olmayacağı düşüncesinde olduğunu belirten sarı-kırmızılı idareci, şunları kaydetti: 
 
"Böyle bir kiralama, Galatasaray açısından çok mantıklı değil. Kadronuzda oyuncular var, yeni transferleriniz var ve 6 ay için kiraladığınız bir oyuncuyu oynatacaksınız. Bu durum futbolcu psikolojisi açısından da zor. Ligin ikinci yarısında olmayacağını bildiği bir futbolcu oynayacak ama o mevkinin bir başka ismi kenarda oturacak. Böyle bir kiralama takıma olumlu yansımayabilir."

Galatasaray'dan sürpriz transfer atağı

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Jefferson Farfan'ı gündemine aldı.

Geçtiğimiz sezon Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen ancak kadro dışı bırakılan Farfan için yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Deneyimli oyuncuya yıllık 3 milyon Euro vermeyi düşünen sarı kırmızılılar, Podolski'nin ardından bir başka yıldız ile hücum gücünü artırmayı hedefliyor.

Amrabat'ı Malaga'ya satan, Bruma'yı ise Real Sociedad'a kiralayan Galatasaray, Farfan ile sağ kanat problemini çözmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da kötü bir sezon geçiren tecrübeli futbolcu, 9 maçta forma giymiş ve gol atmayı başaramamıştı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden de talipleri olan Farfan, kariyeri ile ilgili son kararı önümüzdeki günlerde verecek. Galatasaray da Farfan'ın tercihine göre hareket edip ikinci etap kamp çalışmalarına yeni transferi yetiştirmeye çalışacak.

Bruma'dan Galatasaray itirafı

Real Sociedad'a kiralanan Bruma, Galatasaray'dan ayrılık süreci, Türkiye ligi ve yeni hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan kiralık olarak Real Sociedad'ın yolunu tutan Bruma, dünyanın en iyi ligine gittiğini söyledi. Özel bir röportaj veren 21 yaşındaki futbolcu, ayrılığı ile ilgili ilginç bir iddiayı da ortaya attı: 

'Galatasaray gitmemi istemedi'

"Galatasaray benim takımdan ayrılmamı istemedi. Ancak ben farklı bir ligde mücadele etmeyi istedim. Dünyanın en iyi futbol ligi İspanya'da. Ben de orada oynayacağım. Umarım burdaki performansımla milli takıma da yeniden seçileceğim ve EURO 2016 kadrosunda olacağım".

'Sociedad geçen sene de geldi'

"Real Sociedad geçen ara transfer döneminde de beni almak istedi ama o dönem Galatasaray izin vermedi. Sociedad benim kariyerim açısından çok iyi bir tercih oldu. Biraz karışık bir transfer süreci olsa da sonunda iyi sonuçlandı. Yeni takımımın ligi, Avrupa kupalarına katılmasına olanak tanıyacak bir sırada bitirmesine yardımcı olmak istiyorum".

'Türkiye, İspanya'dan zor'

"Türkiye ligi benim gibi genç bir oyuncu için zor. İspanya Ligi ve Real Sociedad gibi bir ekip ise karakteristik olarak bana daha uygun. Daha çok oynama süreleri bulmayı umuyorum. David Moyes gelişimime büyük katkı sunacak. Galatasaray ile kupalar kazandım ve çok özel anlar yaşadım. Ancak şu andan itibaren sadece Sociedad'ı düşünüyorum".

Türk yıldız adım adım Galatasaray'a!

Felipe Melo'nun takımdan ayrılmak istediğini açıklamasının ardından Brezilyalı futbolcunun yerine oyuncu arayışlarına başlayan Sarı-kırmızılı kulüp, Napoli'nin İsviçreli futbolcusu Gökhan İnler'in transferi için çalışmalarına devam ediyor.

Galatasaray, Gökhan İnler'in bonservisi için Napoli kulübüne 2.5 milyon Euroluk teklif sunarken, İtalyan kulübün ise 7 milyon Euro istediği öğrenildi. Bunun üzerine fiyatı düşürmeye çalışan Galatasaray, Napoli kulübü ile pazarlıklara başladı. Tarafların anlaşması halinde Gökhan İnler, sarı kırmızılı formayı giyecek.

Guarin'in menajerinden Galatasaray açıklaması

Fredy Guarin Fenerbahçe'den sonra Galatasaray'a da yazıldı, oyuncunun menajeri iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Kesinlikle düşünmüyor"

İtalyan basınına konuşan Guarin'in menajeri Marcelo Ferreyra, Kolombiyalı oyuncunun hiçbir şekilde Inter'den ayrılmak istemediğini, hayalinde bu takımın kaptanlık pazubandını takmak olduğunu belirtti. 

"Bunun altını kalın çizgilerle çiziyorum, Guarin hiçbir zaman takımdan ayrılmak istemedi" diyen Ferreyra, "Guarin'in oynamak istediği tek kulüp Inter. Burada futbol oynayıp şampiyon olmak istiyor. Kaptan olmak için her gün çok çalışıyor. Inter'i onun kadar seven başka bir futbolcu yok" dedi. 

Inter satmak istiyor

Inter teknik direktörü Roberto Mancini ise geçtiğimiz günlerde bazı oyuncuların takımda kalmasının imkansız olduğunu, yeni oyuncular alabilmek için birkaç oyuncuyu satmak zorunda olduklarını belirtmişti. 

İtalyan basınında çıkan haberlerde, Guarin'in takımda kalmak istemesine rağmen Inter'in oyuncuyu satmak istediği ve 8 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği biliniyor. Galatasaray'ın da Felipe Melo'ya ek olarak bir miktar para önerdiği belirtiliyor. 

Carole, Galatasaray kampına katıldı

Galatasaray'ın yeni transferi Lionel Carole, sarı-kırmızılı ekibin Avusturya kampına dahil oldu.

Sarı-kırmızılı kulübün Fransa'nın Troyes Kulübü'nden 4 yıllığına kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Fransız sol bek, sabah saatlerinde İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti. Ardından Avusturya'ya hareket eden Carole, Slazburg'dan kara yoluyla kamp yapılan Windischgarsten bölgesindeki kampa ulaştı.

Takımın konakladığı otelde Fransız oyuncuyu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile takım kaptanı Selçuk İnan karşıladı. Carole, daha sonra takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Galatasaray'a kötü haber! Younes Kaboul...

Galatasaray'ın istediği Tottenham'ın Fransız stoperi Younes Kaboul, Sunderland'de sağlık kontrolünden geçti. 

Uzun süredir stoper arayışında olan Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Fransız stoper Younes Kaboul, Sunderland'de sağlık kontrolünden geçti. 

Sky Sports'un haberine göre, Tottenham'lı 29 yaşındaki oyuncu artık Sunderland'de... 

Oyuncunun transferinin Sunderland'e ne kadara mâl olduğuyla ilgili bir bilgi ise verilmedi. 

Geçen sezon toplamda 15 maça çıkan Kaboul, sezon başı teknik direktör Mauricio Pochettino tarafından takım kaptanı olarak lanse edilmiş ancak daha sonra gözden düşünce satılık oyuncular listesine koyulmuştu.

Younes Kaboul kimdir ?

Younès Kaboul (4 Ocak 1986) doğumlu, Fransa vatandaşı futbolcu. İngiltere Premier League takımlarından Tottenham Hotspur FC'nin formasını giyen oyuncu, Defans bölgesinde görev yapmaktadır.

Orta sahaya Gökhan İnler

İtalyan temsilcisi Napoli ile bağlarını koparmaya hazırlanan Gökhan İnler’in, artık Türkiye’ye gelmek için hazır olduğu bildirildi. Galatasaray’da Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman’ın İtalya’ya gitmesi, bu transferde flaş gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini veriyor. Felipe Melo’nun büyük ihtimalle kampa katılmayacağı düşünülürken, Gökhan’ın da Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için bonservis konusunda daha önce Napoli’ye teklif edilen 2 milyon Euro’nun üzerine çıkılması planlanıyor. 4 milyon Euro isteyen Napoli’den de bu rakamı aşağıya çekmesi talep ediliyor.

Galatasaray yine Trabzon'dan kaptı!

Kayserispor’dan kiralık olarak Trabzonspor’a gelen Hakan Arıkan bordo-mavili kulüple ücret konusunda anlaşamayınca Galatasaray’ın yolunu tuttu.

Sarı-kırmızılı kulübün başarılı file bekçinin istediği 650 bin liralık ücreti vermeye hazır olduğu bildirildi. Tarafların yapacağı görüşme sonrası transferin sonuçlanacağı öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor “Takımımızla birlikte Hollanda kampına katılan profesyonel futbolcu Hakan Arıkan ile yapılan transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanmış olup kendisi takımımızın kampından ayrılmıştır” açıklamasını yaptı.

Galatasaray'dan bir bomba daha!

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray’da, daha önce Akhisar’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencisi olan Oumar Niasse gündeme gelmişti. 25 yaşındaki forvet oyuncusuyla Sarı-Kırmızılı  yöneticilerin her konuda anlaştığı ve kulübü Rus ekibiLokomotiv Moskova ile de masaya oturulduğu bildirilmişti. Bu transferde olumlu bir yol kateden Cim Bom’un, Lukas Podolski’nin alınmasıyla birlikte Niasse’ı da yakında açıklayacağı öğrenildi. Çünkü yıldız transferi bekleyen taraftarlar, Niasse ismini duyunca buna tepki göstermiş ve doğal olarak da yönetim, görüşmeleri kapalı kapılar ardından devam etme kararı almıştı.


2.5 milyon Euro

Hamzaoğlu’nun ısrarla istediği Senegalli futbolcunun da, Aslan’da oynamayı dört gözle beklediği konuşuluyor. Bu oyuncu için Galatasaray’ın kasasından bonservis bedeli olarak yaklaşık 2.5 milyon Euro (7.482.250 TL) çıkacağı belirtildi. Niasse, geçen sezon Rusya’da 18 maça çıkmış, 5 gol atıp, 2 de asist yapmıştı.

Boateng, Galatasaray'a mesajı verdi!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kevin-Prince Boateng, sosyal medyadan adeta 'beni alın' mesajı veriyor.

Arsenal'den yıldız futbolcu Lukas Podolski'yi alarak transferde ilk bombasını patlayan Galatasaray'da, gözler Felipe Melo'ya çevrildi.

Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılması ihtimalinin kuvvetlenmesiyle birlikte, Sarı-Kırmızılılar alternatifler üzerinde çalışıyor.

Gündemdeki isimlerin başlarında yer alan Kevin-Prince Boateng, sosyal medyadan çok konuşulacak 2. hamlesini yaptı.

Podolski transferini yakından takip etti

Daha önce Twitter hesabından Galatasaray resmi hesabını takibe alan Ganalı futbolcu, bu kez hem Podolski'nin Sarı-Kırmızılı formayla Instagram'da bulunan fotoğrafını beğendi, hemde Galatasaray taraftarının Podolski'ye yaptığı karşılamayı paylaşayan Alman yıldızın paylaşımını 'retweet' yaptı.

Bu hareketiyle adeta 'beni alın' mesajı veren 28 yaşındaki futbolcuya, Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada büyük ilgi gösterdi.

Schalke 04 tarafından kadro dışı bırakılan Boateng, şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşmadı.

Melo'nun takımdan ayrılması halinde, Sarı-Kırmızılıların başarılı oyuncu için harekete geçmesi bekleniyor.



Lukas Podolski imzayı attı, çayını içti!

Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Podolski imzanın ardından getirilen çayı içerek basın mensuplarına poz verdi.

İşte çay içmeyi çok seven Podolski'ye çay ikram edilen o anlar:

Öte yandan Sarı-Kırmızılı kulüp Podolski transferİ için Arsenal'e ve oyuncunun kendisine ödenecek ücretleri de KAP'a bildirdi:

"Profesyonel futbolcu Lukas Josef Podolski ve kulübü Arsenal FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir.  Ayrıca, eski kulübüne 2016-2017, 2017-2018 veya 2018-2019 sezonlarından herhangi birinde Kulübümüz Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanırsa bir kereye mahsus olmak üzere 500.000 EUR daha ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 3+1 futbol sezonu (son sezon opsiyonlu) için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
 
2015-2016 sezonu için  : 3.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için  : 3.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için  : 3.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti,
2018-2019 seoznu için  : 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti (Opsiyon şartı futbolcunun 2017-2018 sezonunda 20 'si ilk 11'de olmak üzere en az 30 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır)."

PODOLSKİ'NİN İLK SÖZLERİ...
 
TT Arena'da düzenlenen imza töreninde konuşan Podolski, "Geçtiğimiz senelerde de Galatasaray'ın bana karşı ilgisi oldu. Yaz döneminde ise bu ilgi arttı. Ailem de benim buraya gelmemi istedi. Dolayısıyla Galatasaray ile anlaştık, çok mutluyum. Galatasaray geçen yılın şampiyonu. Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmak olacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarı ve atmosferle ilgili soruya yanıt veren Alman golcü, "Tabi ki burada çok iyi bir atmosfer vardı. Televizyonda da o atmosferi takip ediyordum. Her zaman dolu tribünlere oynayan bir takım Galatasaray. Taraftarlar bu süreçte ve daha önce de bana destek oldular. Bu yaklaşım buraya gelmemde etkili oldu. Ayrıca buraya gelmemde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ana faktör değildi. Ben genel resme bakıyorum." şeklinde konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımdaki hedefi ve Wesley Sneijder'le birlikte oynayacak olması hakkında da görüş bildiren Podolski, "Kariyerimde çok fazla kupalar kazandım ama şunu söyleyebilirim ki bu kupalar karakterimi hiçbir şekilde değiştirmedi. Bu başarıları kazanmamış olsam da karakterim şuanki gibi olacaktı. Futbolda açlık önemli bir şey ama bunu genele yaymak gerekir. Kupalar kazanmak tabi ki futbolcuyu extra motive eder. Sneijder, çok büyük bir oyuncu. Üst düzey oyuncularla beraber oynamak motive edici bir durum. Diğer takım arkadaşlarımla beraber oynayacak olmak da gurur verici bir durum." dedi.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'yi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. İşte o görüntüler:

YORUMLAR 7
  • Kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın kesinlikle ibrahimovici alıp jardel gibi galatasarayı costurmasi lazım kesinlikle şampiyonlar liginde eski günlerine döner tabiki bunun yanı sıra popescu gibi kaliteli bir ön libero ve farfanida alırsa kesinlikle türkiyenin en iyi avrupanın üstün takımları arasına eskiden olduğu gibi döner
    Cevapla
  • naif 8 yıl önce Şikayet Et
    Ibra olmadan bu isler olmazzzz
    Cevapla
  • Gs lı Arda 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilal kısa ve Podolski ile gs harika transferler yaptı. Takıma başarılar.
    Cevapla
  • 10 gs 084 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakan calhanoglu Gokhan inner
    Cevapla
  • Fatto 8 yıl önce Şikayet Et
    Gs ibrami alsın yaaaaaaaaaaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle