Serdar Bilgili'ye suçlama

Beşiktaş'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısı Ceylan İnternational hotel'de yapıldı. Divan Kurulu başkanı Şeref Nasır eski başkan Bilgili'ye yüklendi.

Serdar Bilgili'ye suçlama
Serdar Bilgili'ye suçlama
GİRİŞ 17.12.2005 16:59 GÜNCELLEME 17.12.2005 16:59

Beşiktaş'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısı Ceylan İnternational hotel'de yapıldı. Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerden Kıvanç Oktay'ın katılmadığı toplantıya diğer yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Konuşmacı olarak ilk sözü alan Divan Kurulu başkanı Şeref Nasır, eski başkanlardan Serdar Bilgili'nin kendisi hakkındaki eleştirilerine cevap verdi. Serdar Bilgili'nin insanları küçük gördüğünü söyleyen Nasır sözlerini şöyle sürdürdü.

'Sayın Serdar Bilgili şahsım ve Divan Kurulu'nu hedef alan gerçeklerle bağdaşmayan bazı açıklamalar yaptı. Benim yetersiz olduğumu söyledi. Görevdeyken yaptığı gibi insanları ve kurumları küçümseme alışkanlığını sürdürdü. Benim ve arkadaşlarımın sayın Serdar Bilgili ile kişisel sorunumuz olmadı. Sevgi ve saygı çerçevesinde diologlarımızı sürdürdük. Kendisi divan kurulu toplantılarını basına kapattı. Kurul üyelerini potonsiyel bir suçlu gibi gördü. Kendi yaşam şekline göre bizi değerlendirmesi ve yetersiz görmesi doğaldır. Bunun değerlendirmesini siz değerli genel kurul üyelerine bırakıyorum.'

Bu arada Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda, Denetleme Kurulu Siyah - beyazlı kulübün borcunun 78 milyon dolar olduğunu söylerken, kulüp genel sekreteri Kenan Öner ise 40 milyon dolar olduğunu belirtti.

Eski başkan adaylarından Fikret Orman ise yönetim kurulundan maddi gelir ve giderleri hakkında detaylı bilgi istedi.