GS'de yeni gözde Abdurrahim Albayrak
G. Saray kulüp Başkanı Özhan Canaydın daha öncede Aslanlarda yöneticilik yapan Abdurrahim Albayrak'a teklif götürdü.

Özhan Canaydın Abdurrahim Albayrak'a teklif götürdü
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, mart ayında yapılacak olağan genel kurulda yeniden başkan seçilmek için liste çalışmalarına erken başladı.
Başkan Canaydın, camianın önde gelen ismi Ünal Aysan'dan sonra bir dönem Sarı-Kırmızılı takımın futbol şube sorumluluğunu üstlenen Abdurrahim Albayrak'a da teklifte bulundu.
Son dönemlerde verdikleri sert beyanatlar sebebiyle camiada büyük tartışmalara yol açan İkinci Başkan Ergun Gürsoy ve Başkan Yardımcısı Turgay Kıran'ı yönetime almayı düşünmeyen Canaydın, seçimlere yeni ve yıpranmamış isimlerle girmeyi planlıyor. Başkan Canaydın, ilk olarak AİG'den Galatasaray AŞ'nin hisselerini 30 milyon dolar vererek alan Ünal Aysan'a yönetime girme teklifinde bulunmuştu. Aysan, bu tekliften gurur duyduğunu belirterek, 'Seçimlere daha çok zaman var. Başkanım, düşünmek için bana süre ver.' diyerek teklife sıcak bakmıştı. Canaydın, dün de Sarı-Kırmızılı takımın eski futbol şube sorumlusu Abdurrahim Albayrak'la bir araya gelerek, birlikte çalışma önerisinde bulundu. Bu sezon Marek Heinz'in transferinde büyük rol oynayan Albayrak'ın, 'G.Saray'da görev yapmayı ben de çok istiyorum.' dediği öğrenildi. Canaydın'ın başkan seçilmesi halinde Abdurrahim Albayrak'a yeniden futbol şube sorumluluğu görevi vereceği öğrenildi.
Bu arada hafta sonu Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yenen Galatasaray, dünü izinli geçirdi. Sarı-Kırmızılılar, hafta sonu oynanacak Denizlispor maçının hazırlıklarına bugün yapacakları antrenmanla yeniden başlayacak. Galatasaray'da çalışmaya sakatlığı büyük ölçüde geçen Hasan Şaş'ın da katılacağı bildirildi.