Kadıköy'de futbola kan bulaştı!

Kadıköy'de, Fenerbahçe-Bursaspor maçı öncesi iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada kan aktı. Bursa'dan 12 yaşındaki oğluyla birlikte maça gelen bir baba 3 yerinden bıçaklandı.

GİRİŞ 10.03.2013 18:34 GÜNCELLEME 11.03.2013 02:25
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16.00 sıralarında eski Salıpazarı'nda meydana geldi. Birbirlerine taş ve sopalarla saldıran taraftarlar arasındaki kavga dakikalarca sürdü. Olay sırasında oğlu Kadir Efe'yi korumak isterken taraftarların arasında kalan Muharrem K. bıçaklandı. Yaralı taraftar olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Babasının bıçaklanmasına şahit olan Kadir Efe isimli minik taraftarın şoka girdiği ve kimseyle konuşmak istemediği belirtildi. Arbede sırasında sert cisim nedeniyle yaralanan 2 kişi ise arkadaşları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Bir süre sonra olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri iki grup arasında güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR 18
  • xmenbln 11 yıl önce Şikayet Et
    samet ergül kardesim ... kan irkciligi yetmiyor birde sehir irkcligi var..... yahu bizde her türlü irkcilik var... sehir irkcilgida var... ne demek bursaya laf atmayin...iyi valla... istanbul evliya sehri-urfa peygamber sehri-mekke-medine peygamberimizin sehri-Konya mevlana sehri ... bilmem ne sehirde bilmem ne padisah-evliya-sahabe-peygamber varmismis... eeee bana gecmisten bahsetmeyin .. simdiki durumu ne?? gecmisinle övünmeyin .. simdi ne durumdayiz onu anlatin....mekkeden-medineden simdi gunahkar insan-kötü insan-nankör insan-zinakar insan-kumarbaz kabadayi insan cikmazmi saniyorsun? hangi sehrin adamina laf atsan .. hemen sehir irkcillari ortaya cikar.. sehrimize laf atmayin .. bizim sehir söyle böyle insanlarin sehri falan filan .. eeee bunca kavga-terör-hirsizlik-tecavuzcu-katil-magandalar nerden geliyor? uzaydanmi? antalyadan baslayip zonguldak sehrine kadar kimseye laf söylenmiyor yahuuu... sanki herkes evliya gibi insanlar vallaaa...!!! kesin onlar israil ajanlaridir demi :-)
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    malesef bursa taraftarı olayları ateşlemiştir, bunu görün tıpkı beşiktaş taraftarını galeyana getirdiği gibi.. trabzonspor taraftarının uygulamaları ile benzerlik gösteriyor zaten bursa, trabzon birlikte hareket ediyorlar.porovakasyonlardada birlikteler.
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    BU HABERE ANCA.... kim açtı ahırın kapısını dersiniz....
    Cevapla
  • ahmet mardini 11 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir futbol maçı.... Bir insanın kanından daha değerli olamaz.Böyle gidersee ligleri askıya alsınlar.Futbol oynanmasın.
    Cevapla
  • yandimcavus 11 yıl önce Şikayet Et
    orhangazimi dediniz.. Orhangaziyi geçemeyen leş kargalarının erkekliklerini de biliriz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle