Çakır'a ağır eleştiriler! 'Skandal karar'

Eski Deniz Çoban, Derbi sonrası hakem Cüneyt Çakır'ın performansını yorumladı.

Çakır'a ağır eleştiriler! 'Skandal karar'
Çakır'a ağır eleştiriler! 'Skandal karar'
GİRİŞ 26.02.2018 10:22 GÜNCELLEME 26.02.2018 10:23
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Dün akşam Vodafone Park'ta oynanan ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçı yorumlayan eski hakem Deniz Çoban, hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.

İşte Deniz Çoban'ın Skandal Kararlar başlıklı yazısı;

 

 

Dün akşam kritik ve hatalı hakem kararları vardı. Hatalı kararlara maruz kalan Beşiktaş’ın maçı kazanması, çok yoğun hakem tartışılmasının önüne geçmiş oldu. Belki de Namoğlu’nun ömrünü uzattı.

Maçın 8. dakikasında Fenerbahçe atağında Giuliano’nun şutunda Vida’dan dönen topu tamamlayıp gol yapan Fernandao ofsayt pozisyonundaydı. Golün iptali gerekirdi. Kurala göre kale çizgisine Fernandao’dan daha yakın 2 savunma oyuncusu olması gerekir. Fabri kalesinde olmadığı için Vida tek başına Fernandao’nun gerisinde kalmıştı. Ayrıca gol sevinci sırasında Fernandao’nun iki koluyla yaptığı gol sevinci bence çok masum değil. Kırmızı kartı gerektiren bir sevinç gösterisi bu. Hareketi kendi seyircisine yapıyor olsa da fark etmez. Çakır bu sevinci görmüş olsa, kırmızı kartla cezalandırırdı.

Son golde ofsayt yok

Maçın 37. dakikasında ceza sahasında topu kazanmaya çalışan Isla, Quaresma’nın ayağına bastı. Hakem Beşiktaş lehine penaltı vermeliydi ama devam dedi. Isla’nın bu dakikada sarı kartı da vardı. İkinci sarı karttan ihracı gerekirdi. Beşiktaş’ın son dakikada kazandığı golde ofsayt yoktu. İki oyuncu ofsayttaydı ancak topa hareketlenen Negredo ofsayt değildi. Gol nizamiydi.

YORUMLAR 38
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee bu eski hakem Beşiktaşın ikinci Golünden önce Negredonun yaptığı bariz faulden bahsetmiyor! doğru ilk gol ofsayt ama Beşiktaşın golüden öncede net faul vardı Fenerbahçe olunca 3 Maymunu oynuyorlar ...2011,den bu yana Fetöcülerle ile başlayan nedir bu Fenerbahçe düşmanlığı!! yazıklar olsun!..
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar birbirlerine sataşıp karşı takımı kızdıracak kelimeler kullanıyorlar normal olarak.Zaten futbolun keyfide biraz bunda yatıyor.Buradaki yorumlara bakıyorum hep düzeyli, ahlaklı insanlar.Başka yerlerde küfür , kıyamet ne desen var
    Cevapla
  • sadullah 6 yıl önce Şikayet Et
    nekadar çok ergen var yorum yapan, ben beşiktaşlıyım, yendik çünkü kadromuz daha güçlü ve geniş, aykut ne yapsın, elinde kim var oyunu çevirecek, bu kadroyla bjk yenilseydi olmazdı, aykut bu kadroyla buraya kadar geldiyse başarılıdır. ergenler fazla konuşmayın, beşiktaşın bu kadroyla açık ara lider olması gerekiyordu, sınuç gayet normal
    Cevapla
  • kalopika 6 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru tespitler. neden fener bjk maçlarında bu kadar bjk aleyhine hatalı kararlar veriliyor!!!
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Fenerbahceli olarak Cakir iyi oyun yönetti. Vallahi yabanci hakim olsa en 4 tane az sari kirmizi gösterir. oyunu kalitesi cok düsüktü. böyle kötü bir Derby hayatimda görmedim. kac pas hatasi. Hele Alper Potuk ne ariyor o takimda. almanyada 2 ligde oynatmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle