Galatasaray Rıdvan Dilmen'i mahkemeye veriyor

Galatasaray, NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'i mahkemeye verececeğini açıkladı.

Galatasaray Rıdvan Dilmen'i mahkemeye veriyor
Galatasaray Rıdvan Dilmen'i mahkemeye veriyor
GİRİŞ 06.11.2017 18:16 GÜNCELLEME 06.11.2017 19:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı sonrasında "Dursun Özbek'i tebrik ediyorum, çok iyi transferler yaptılar. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem" şeklinde bir ifade kullanan Rıdvan Dilmen'i mahkemeye verdiğini açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in 4 Kasım 2017'de NTV'de yayınlanan "Yüzde Yüz Futbol" Programı'nda sarf ettiği ve kanunsuzluk iması taşıyan sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

RIDVAN DİLMEN TEKRAR BAĞLANIP ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında yaptığı açıklamalardan sonra Kırmızı Çizgi programına bağlanarak, Galatasaray'a karşı bir saygısızlık yapmayacağını kaydederken; "Galatasaray kulübüne, asla ama asla, bir saygısızlığım olmaz, olamaz da. Yanlış anladılarsa da, kusura bakmasınlar. Sevgili Galatasaraylılar da, onlara bir saygısızlık yapmayacağımızı bilir" diyerek özür dilemişti.

YORUMLAR 6
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Buna Galatasaray da cevap verecek baba yiğit bir yönetici yoksa yazıklar olsun Beşiktaş ın hakkındada saçma sapan yorumlar yapmıştı Fikret başkan ağzının payını verdi hemen geri vites yaptı Rıdvan dikmen. Taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir insansın böyle yorumların sana birşey kazandırmaz aksine kaybettirir
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    spor haberlerinde tarafsız olunur. arayıp bulmuş belasını.
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    versinler ridvanda bildigini söylesin baska 2.lig takimlarina milyondolara kaleci satmaya benzemiyor demekki baska birsey var
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Verseniz ne olacak benim bildigim ridvan bir şeyler bilmese söylemesdi bu zammana kadar fetö hakkinda tek kelime söylemiyen başkanlar vardi bekleyip görecegiz neler olacak batmiş galatasarayi okadar transfer paralari nereden geldiğini ğörecegiz inşallah.
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Belkide 2. Lig takımına 1milyona satılan 3. Kaleciden ve 17 milyon euro ya satılıp bedelsiz kiralanan futbolcudanda bahsederler.
    Cevapla
  • abdu el kerim 6 yıl önce Şikayet Et
    niye ridvan bu ulkenin e-istihbarat daire başkanımı, laf ebeligini bırakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle