Alex'ten Aykut Kocaman paylaşımı: Tarih oldu

Fenerbahçe'nin efsanelerinden Alex De Souza, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalamasınına ardından instagram hesabından Kocaman ile ilglili paylaşımda bulundu.

Alex'ten Aykut Kocaman paylaşımı: Tarih oldu
Alex'ten Aykut Kocaman paylaşımı: Tarih oldu
GİRİŞ 16.06.2017 19:14 GÜNCELLEME 16.06.2017 21:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Brezilyalı Alex de Souza, sarı-lacivertli ekibin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'a başarı diledi.

Aykut Kocaman'ın ilk döneminde yaşadığı sorunların ardından 2012'de Fenerbahçe'den ayrılan Alex, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, deneyimli teknik adamın takımın başına dönmesiyle ilgili çok sayıda soru aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Benimle ilişkisi kötüydü ama bu artık geçmişte kaldı. Tarih oldu. 2012'de ayrıldığımda 'Kulüp bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı.' demiştim. Şu anda da aynı yerdeyim. Kulübe ve bütün içindekilere bol şans dilerim. Ona, kulübü yeni zaferlere taşımada bol şans ve başarı diliyorum. Ben her zaman kulübümün başarısını ve gelişmesini istiyorum. Kim çalışırsa çalışsın, Fenerbahçe'ye her zaman bol şanslar ve başarılar."

 




 

YORUMLAR 19
  • tersaneci 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten örnek bir futbolcu
    Cevapla
  • Bir Dost 6 yıl önce Şikayet Et
    Alex 2 gol daha atsa Aykutun rekorunu kıracakken gönderilmesi, Aykutun nasıl bir karakter olduğunu ortaya koyuyor. Alexi gönderdiğinden bu yana Aykuttan hazetmem. Benim gönlümde Alex bu rekorun sahibidir.
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeye gelmiş geçmiş en efendi en yetenekli oyuncu.helal sana ALEX senli günleri özledik
    Cevapla
  • Taha 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse bir Türk kulübünde büyük değildir buna baskanlarda dahil efen di dürüst çalışkan olabilir ve kulübün bir neferi olur
    Cevapla
  • Beşiktaş lı 6 yıl önce Şikayet Et
    hayrullah nikli kişinin çeşitli haberlerde ilginç insanı irinti eden tahrik eden yorumlarını okuyorum.yaptığın hoş değil yorumların gerçekten ehemniyetsiz sürekli karşı tarafa giydirme gayretindesin ama hakikaten boş yazıyorsun.Beşiktaş ın Efendi sürecine Beşiktaş ın efendiliğine kulüp değerine dil uzatmak senin haddine değil kimsenin haddine değil evet Efendiyiz bir kaç münferit olay ve şahsı örnek alarak genelleme yapılmaz böyle yapacak olursak senin tuttuğun fenerbahçe nin seceresi epey kabarık başkanınız ve yönetimleriniz içler acısı halde ve sürekli kavga kaos çıkarır haldeler tıpkı senin yorumunda olduğu gibi olayınız tatsızlık çıkarmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle