Demirkol'dan sert tepki! '%99'u oruçludur ama...'

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında futbol gündemini değerlendirdi.

Demirkol'dan sert tepki! '%99'u oruçludur ama...'
Demirkol'dan sert tepki! '%99'u oruçludur ama...'
GİRİŞ 01.06.2017 13:02 GÜNCELLEME 01.06.2017 13:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İşte Mehmet Demirkol'un futbol gündemi değerlendirmelerinden satır başları;

Konyaspor da Başakşehir de kupayı çok istiyordu o yüzden gereğinden fazla taktik maçı oldu. Bu yüzden sıkıcı bir maç oldu.

Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı daha fazlasını vadediyor. Türk futbolunu düşünen iki teknik direktör.

Kimse futbolla ilgilenemedi tribün olaylarından dolayı. Oradaki seyircinin %99.99'u oruçludur ama ağza alınmayacak küfürler falan anlam veremiyorum.

Daha eğlenceli daha futbol konuşulmasını isterdim. Beni cezbetmedi. Konyaspor'u kutluyorum.

Galatasaray ve Fenerbahçe'den biri Temmuz'un ortasında ilk maçına çıkacak. Neredeyse haftaya idmana çıkacaklar.

Aykut Kocaman ile Fenerbahçe anlaştı deniliyor, büyük ihtimal de son anda bir şey olmazsa gerçekleşecektir ama belli de olmaz. Aykut Kocaman, 3 Temmuz sürecinde sadece teknik direktörlük yapmadı. Başkanlıktan bile fazlasını yaptı.

Enes Ünal, Bursaspor'dan Manchester City'ye 3 milyon euroya gidiyor. Manchester City'den Villareal'e 14 milyon euroya gidiyor. Biz buradan bu fiyata satamıyoruz. Bu vitrinimizi parlatmamız lazım. Enes Ünal kendini çok geliştirdi. La Liga tam ona göre bir lig. Manchester City gereğinden fazla oyuncu alıp kullanmadığı zaman satıyor. Bu Enes konusu dışında bir konu. Çok para dönüyor.

EuroLeague ile eleştirilerde bulunmanın bir manası olmalı. Senin ülkenin bir takımı şampiyon olmuş. "EuroLeague'e katılmak aptallıktır, hırsızlık" demenin mantığı olmalı. Fikret Orman'ın söylemi çok ilginç. Şenol hoca Obradovic'i tebrik ettiği açıklayarak beni rahatlattı. Fikret Orman, ramazanda şampiyonluk kutlanmaz derken anlamsızca Fenerbahçe'ye saldırmaktan bahsediyor herhalde.

YORUMLAR 5
  • Sadık Güler 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehire iyi oldu. Tebrik etmesini bilmeyene kupa yok.
    Cevapla
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikret orman böyledir kedi misali uzanamdigi kupayi küçük görür boş konuşmuş basarili iken güzel konusur ama kedisinin basaramadigi bir konuda gercek yüzü ortaya çıkar ciddiye alınacak bir adam değil.
    Cevapla
  • hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    adam fenerbahçeye saldırmadı kardeşim kupanın saçmalığından bahsettin avrupanın en büyük kupasında şampiyonun elde ettiği gelir 2 milyon bile değil
    Cevapla
  • demir 6 yıl önce Şikayet Et
    demirkol biz enesleri niye satalım ki ? bizde binlerce enes mi yetişiyor. bırakın bu avrupaya futbolcu sattırtmaları. bursa küme düşecek. avrupaya yıldız adayını göndermek değil elinde tutmak Türk futbolunu uçurur. Arda gs de kalsa gs avrupada daha başarılı olurdu. nihat bjk de kalsa.. fatih gökdeniz ts de kalsa. yıldız çıktımı hemen avrupaya satalım. o gelen parayla daha iyisi alınabilecek olsa avrupalı zaten seninkini almaz gider onu alır.
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Basari dedigin nedirki spor halk yaparsa iyidir amatorde olsa spor ailece spor yapilirsa iyidir Gerisi film izleme gibi dusunebilirsin film kotuyse baska filme yani takima bak olsun bitsin
    Cevapla