Altaylı: Emre Belözoğlu da Hakan Şükür gibi...

"Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, "Futbolda şikede kumpas" davasının ardından açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım'a cevap verdi.

Altaylı: Emre Belözoğlu da Hakan Şükür gibi...
Altaylı: Emre Belözoğlu da Hakan Şükür gibi...
GİRİŞ 21.02.2017 14:24 GÜNCELLEME 21.02.2017 17:26
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Altaylı, "Cemaatçileri kulübe üye yapan Aziz Yıldırım'ın 'cemaate karşıydım' deme hakkı yok" ifadesini kullandı.

"HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM KADAR EMRE BELÖZOĞLU DA CEMAATÇİYDİ"

Aziz Yıldırım cemaatçi bir sürü emniyet mensubunu, bir sürü kişiyi bu kulübe üye yaptıysan sen de 'cemaate karşıydım' deme hakkına sahip değilsin. Bunların terör örgütü olduğunu biliyordun, falan demiyorum. Katiyen böyle bir iddiam yok. O zamanlar cemaat makbuldü, sen de öyle yaptın. Fenerbahçe, İstanbul'da görev yapan üst düzey kamu görevlilerin hepsini kulübe üye yapar, çıkıp yapalım. Galatasaray bunu pek yapmazdı eskiden. Özellikle Adnan Polat döneminde bunlar yapıldı. Galatasaray bunların bir kısmını attı, bir kısmını da atacaktır diye düşünüyorum. Cemaatçi kulüp olarak Galatasaray'ın gösterilmesine çok kızıyorum. Kardeşim kim değildi? Galatasaray'da yönetimde yoktu mesela ama futbolcularda vardı. Peki mesela Emre Belözoğlu cemaatçi değil miydi Fenerbahçe'de oynayan. Net bilinen bir şey. Arif Erdem, Hakan Şükür ne kadar cemaatçiyse Emre de o kadar cemaatçiydi. Bu cemaatciler o zamanlar makbul insan olarak gezinip futbolcuları, ünlüleri kendi içlerine katıyorlardı. Biz küfür yedik, dinlendik ama bir gün teslim olmadık."

YORUMLAR 13
  • Fetih 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Bey, Emre dinini, sohbetlerini seven, yaşama gayretinde olan bir kardeşimiz. Bunun için maneviyatı ağırlıklı herkese yakın oldu. Ama hiç bir zaman Hakan, Arif ve diğer sorgulanan futbolcular gibi bu örgütün içinde aktif, sorumluluk alan bir konumda olmadı. Şu anda da Büyükşehir camiasına çok yakılan bir kardeşimiz.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım fatih Altaylı dahil hepiniz aynısınız.
    Cevapla
  • FATİH DİNLE 7 yıl önce Şikayet Et
    27 Aralık dan sonra kim gerçeği gördüyse FETÖCU değildir. Tabi numara çekenler hariç.
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Bey anlaşılan fetöcülerin hepsi 6s'ye çalışmış
    Cevapla
  • paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ile alakalı hesapları var, gündeme gelme telaşında..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle