Dilmen: Manyak ettiler insanları

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi.

Dilmen: Manyak ettiler insanları
Dilmen: Manyak ettiler insanları
GİRİŞ 22.01.2017 21:27 GÜNCELLEME 23.01.2017 09:39

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dimen, %100 Futbol programında Fenerbahçe - M.Başakşehir karşılaşmasını değerlendirdi.

"İki takım da mücadele etti. Hızlı maç oldu. Pozisyon azdı. Kısır maç oldu. 34 haftalık periyotta, 4 hafta söyleyebilirim şampiyonluğa oynayan takımlar için. Bazen mücadele ile kazanırsın, kritik maçlar vardır. Olmazsa, olmaz maçları vardır. Bu maç Fenerbahçe için öyleydi. Yenilseydi, kopardı yarıştan. Üstte kredisi olmayan tek takım Fenerbahçe’ydi, şimdi Galatasaray da var."

'LENS'İ HİÇ BEĞENMEDİM'

"Oyun kalitesi yok, bireysel kalite biraz. Bugün Lens’i hiç beğenmedim. Hiç zorlamadı. Şener ve Hasan Ali’yi çok beğendim. Bir de Josef. Lens’e uygun bir maçtı, geniş alan var ama kötüydü. Visca çıktı, Cengiz çıktı, Fenerbahçe’nin iki beki de sahadaydı. Topla giderken her an hata yapacak ya da sonuçlandıracak Alper var. Fernandao var ağır. O zaman Lens’in etkinliğine kalıyorsunuz. Bugün kötü oynayınca, savunmada pozisyon vermeyince işi bitirdiler."

'MANYAK ETTİLER İNSANLARI'

"Buna karşılık Başakşehir fazla pozisyon vermedi ama bu hafta pozisyon üretememeleri de düşündürücü. Fenerbahçe’nin maçı kazanması normal mi, Kadıköy’de normal. Bugün berbat bir maç oldu, berbat bir hakem de vardı. Kahvede bu maçı seyredenler de okey oynarken, kırmızı 12’li attım diyor ekrana bakmıyor ve bir şey kaybetmiyor. Dün Cüneyt Çakır, bugün Bülent Yıldırım'ın yönetimi... Twitter'da manyak ettiler artık insanları..."