Rıdvan Dilmen transferi açıkladı

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını NTV Spor'da değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen transferi açıkladı
Rıdvan Dilmen transferi açıkladı
GİRİŞ 03.12.2016 22:35 GÜNCELLEME 04.12.2016 01:01

Karşılaşmada galibiyete daha yakın olan tarafın sarı lacivertliler olduğunu dile getiren Dilmen, Beşiktaş'ın yapacağı transferler hakkında önemli bir bilgi verdi.

"İLK YARININ EN İYİSİ ŞENER'Dİ"

"Maç tempolu, ancak kaliteli değildi. Fenerbahçe, 3 puana daha fazla ihtiyacı olduğu için oyuna sert başladı. Beşiktaş için beraberliğe oynayan bir format gördük. Beklenen Beşiktaş yoktu. İlk yarının 30 dakikasında hemen hemen Volkan'a hiç top gelmedi 5. dakikadan sonra maç Fenerbahçe'nin lehine gelişti. Volkan'a bir tane geri pas geldi. İlk yarı itibariyle sahanın en iyi oyuncusu Şener Özbayraklı idi."

"FENERBAHÇE ÜZÜLMELİ"

"Bugün Fenerbahçe'nin artıları daha fazlaydı. Ancak üzülmesi lazım. Çünkü bir daha böyle bir Beşiktaş'ı yakalayamazsın. Geçen sene Beşiktaş'ın 2-0 kaybettiği maçta bile siyah beyazlıların son 15 dakikada net pozisyonları vardı. Beşiktaş sadece puan aldı, oyun falan oynamadı."

"BREZİLYA'DAN VE LORIENT'TEN TRANSFER YAPILACAK"

Rıdvan Dilmen, konuşmasının devamında Beşiktaş'ın devre arasında yapacağı transferler hakkında bilgi verdi. Dilmen, "Bildiğim kadarıyla Beşiktaş, Brezilya'dan bir futbolcu ve Lorient takımından bir stoper transfer edecek" dedi. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz hafta sonu Fransa'ya giderek Lorient-Rennes maçını izlemişti.