Çok tartışılacak 'basın özgürlüğü' açıklaması!

NTV Spor yorumcusu Güntekin Onay canlı yayında çok tartışılacak bir basın özgürlüğü tanımında bulundu.

GİRİŞ 09.11.2016 14:06 GÜNCELLEME 09.11.2016 14:09
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan hakem hatalarının bir gazetede yayınlanmasının ardından, o gazeteyi tarafsız olmamakla suçlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gazetenin muhabirlerini Beşiktaş antrenmanlarına ve maçlarına almayacaklarını açıkladı.

Konuyla ilgili konuşan Güntekin Onay ilginç bir basın özgürlüğü tanımında bulundu. Onay şöyle konuştu: "Biz gazeteciler birbirimize destek olmalıyız. Ancak bu ülkede gazeteciler hapiste, tutuklanıyor, işsiz kaldılar, o zaman basın özgürlüğü konusunda hassasiyetleri başka taraflara da kaydırmalıyız. Bir tane muhabirin tesislere alınmıyor diye basın özgürlüğü nerede diye konuşanlar bunlardan da bahsetsin"

İşte Beşiktaş'ın Fotomaç Gazetesine sansür uygulamasına neden olan o manşet;

YORUMLAR 234
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    FB li gazete Fotomaçı eleştirdi diye adama haksızlık yapılıyor. sonuna kadar arkandayız gültekin onay... bir bjk li olarak fotomaçı kınıyorum. sıkıysa fenere yapsaydı...
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbol gibi aslında sadece zevk hobi amaçlı oynanan bir oyun nerdeyse bir ülkenin tüm alanlarına sirayet edecek kadar etkili bir sektör aline gelmiş.Tvlerde gazetelerde sosyal medyada yorum yaparak milyon dolarlar kazanıyorsun.Taraftarlardan edini,len gelirle geçniyorsun.Sonra da çıkmış güya duyarlı mesajlar içeren açıklamalar yapıyorsun.Ne ala memleket
    Cevapla
  • Cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce federasyonu ve doğan medyayı düzelt.Herkes kendi alanında konuşmalı.Yoksa sırıtır ve sığ bir şekle bürünür.Seni seviyorduk babanın hatırına.
    Cevapla
  • ben vatandaşım 7 yıl önce Şikayet Et
    biz türkiyeliler ülkemize karşı operasyon yapanların karşısında birlik olmalıyız
    Cevapla
  • kiowa 7 yıl önce Şikayet Et
    ntv ve habertürk ün, cnn den, nbc den, bbc den,chdpkk dan farkı yok..bunlar fetö sevici, komünist sevici, sözde çağdaş, özde yobaz kafalardır.
    Cevapla
  • herhangi biri 7 yıl önce Şikayet Et
    bir siz vatanseversiniz zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle