Arda'ya canlı yayında ağır sözler

Erman Toroğlu, İzlanda - Türkiye maçı sonrasında sert açıklamalarda bulundu.

Arda'ya canlı yayında ağır sözler
Arda'ya canlı yayında ağır sözler
GİRİŞ 10.10.2016 00:45 GÜNCELLEME 10.10.2016 00:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

FIFA eski hakemi ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, İzlanda - Türkiye maçı sonrasında A Spor'da açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın İzlanda maçından bir gün önce televizyonda canlı yayına çıkmasını eleştiren Toroğlu; "Bu takım Dünya Kupası'na gidemez. Zaten Terim gidince Arda ve ekibi gelecek; televizyoncu arkadaşları. Arda maçtan bir gün önce konuşacak kadar aptal mı? 'Arda masum konuştu.' Sen bir gün önce ekrana çıkarsan hem hoca hem de futbolcular top oynayamaz. Arda'nın sözlerinden Fatih Terim de etkilenmiş oyuncular da etkilenmiş. Arda bir gün önce çıkıyorsa ekrana 'Bu Milli Takım kötü olsun'a gelir. Biz aptal mıyız? Buna çakalca iş denir." dedi.

"Terim'in de etkisi var Arda'nın da"

Milli takımda yaşananları herkesin bilmesi gerektiğini söyleyen Toroğlu; "Bu işlerin buraya gelmesinde Terim'in de etkisi var. Türk halkıyla oynamayın, ben bilmiyorum, aslanlar gibi adam gibi konuşun. Ne haltınız varsa dökün taşlarınız lan, oynamayın insanlarla.Lanet olsun böyle Milli Takım'a bunu bu havaya sokanlara diyorum." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • Samet Ergül 7 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim dün akşam dedi ki ülkedeki terör olaylarının ardından burada olmamız anlamsız geliyor deyip yine saçma sapan bahaneler üretme yoluna girdi. Asker polis ve halk görevini yaparken can veriyor görev uğruna vatan uğruna can veriyor! sen ise yapman gereken iş ile ilgili burada olmamız anlamsız diyorsun. O zaman bırakacaksın o koltuğu ve o işi yapacak adam gibi adam gelecek görev bilincinin farkında olan ve o işi yürekle yapacak. Yılda 3.5 milyon euro alan birinden anca böyle masallar dinleriz. Para adamı nasıl insanlıktan çıkarır ve aklını alır dün gece tekrar şahit olduk.
    Cevapla
  • Salih 7 yıl önce Şikayet Et
    Toroğlu boş konuşuyorsun.
    Cevapla
  • Ali osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar 4 duya kupasi almis fatih terim kadar havali degil
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama sıfır bir beyin takılmalı yakmış devreleri.
    Cevapla
  • birisi işte 7 yıl önce Şikayet Et
    ismini vermek bile istemediğim şu adı geçen zevat ve aynı taifeden olanları hala konuşturanları, ekranlarda arz ı endam etmelerine fırsat verenleri kınıyorum. Ne konuşma edep ve adapsızlıklarını, ne konuştukları ile hedeflediklerini, bu Milletin kültürel değerleri ile bağdaştırabilmek mümkün değil. Yeter artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle