Şansal Büyüka'dan o isme şok sözler!

Şansal Büyüka, Başakşehir Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı yorumla Sarı-Lacivertliler'in eski teknik direktörü Vitor Pereira'yı hedef aldı.

Şansal Büyüka'dan o isme şok sözler!
Şansal Büyüka'dan o isme şok sözler!
GİRİŞ 22.08.2016 11:06 GÜNCELLEME 22.08.2016 11:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başakşehir - Fenerbahçe maçı sonrası hedef tahtasına konan ilk isim Sarı-Lacivertli ekibin eski teknik direktörü Vitor Pereira'ydı. Başakşehir maçında alınan yenilgiye rağmen, oynanan oyundan ve takımın istekli halinden memnun olan Sarı-Lacivertliler, Pereira dönemindeki silik futbola göndermelerde bulundu.

Sosyal medyada yapılan yorumların çoğunda Pereira dönemi ile Dick Advocaat dönemi mukayese edildi. Bu kıyaslamayı yapanlardan biri de Lig TV'nin usta ismi Şansal Büyüka'ydı. Maraton programında Tümer Metin ve Tuncay Şanlı ile birlikte yorum yapan Büyüka, Pereira'yı hedef aldı.

Dick Advocaat'ın yayıncı kuruluşa yaptığı yorumlar sonrası, kısa bir görüş belirten Şansal Büyüka, "Pereira'nın bilmişliği kadar hocanın unutmuşluğu vardır" diyerek Dick Advocaat'ın kariyerini onore eden bir ifade kullandı.

YORUMLAR 4
  • almere 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hocanin fb degerini bilsin turk futboluna faydasi olur
    Cevapla
  • cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    hala anlamadınızmı yaw kim gelirse gelsın fenerın teknık dırektoru AZİZ dır
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yarın başlarsınız bu hocayada küfretmeye. sıkıntı hocada değil hala anlamadınız mı sıkıntı Aziz Yıldırım da. Hangi hoca başkana gidipte 4 3 3 mü 4 4 2 mi oynayalım diye sorar yahu.
    Cevapla
  • mete 7 yıl önce Şikayet Et
    F.bahçe'nin bütün hocaları, sormayana kapı daima açıktır.
    Cevapla