Mehmet Demirkol'un çok beğendiği F.Bahçeli!

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Grasshoppers'ı 3-0 mağlup ettiği maçtan sonra Salih Uçan'a övgüler yağdırdı.

Mehmet Demirkol'un çok beğendiği F.Bahçeli!
Mehmet Demirkol'un çok beğendiği F.Bahçeli!
GİRİŞ 19.08.2016 09:40 GÜNCELLEME 19.08.2016 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde kazandığı 3-0'lık maçın ardından yorumda bulundu.
 
İşte o yorum:
 
"Çok büyük güç farkı var. Grasshoppers'ın oyununu tanımlamak bile çok zordur. Anlatamazsın. Fenerbahçe oyuna hakim oldu. Fenerbahçe ilk Monaco maçında bundan daha iyi oynamıştı zaman zaman. Yarım pozisyon vermişti. Övgüye değer bir durum var tabii. Pereira'nın oyun anlayışı, Mehmet Topal ve Souza iki ön stoper gibi oynuyordu. Beklere de "Çıkmayın" diyordu. 6'lı blok olarak kalıyordu. Fenerbahçe'nin sezonunu anlatacaksa bu oyun, bir ön libero yok.
 
3 tane orta saha ile oynuyor Fenerbahçe. Bir çapa bile yok. Onu oraya dikeyim bir oyunu yok. Van der Wiel az kullanıldı. Emenike kanatta hiç oynayamıyor. Topla ilişki falan yok. Önüne topu atacaksın, tren gibi gidecek. Advocaat'ın verdiği mesaj, niyet Fenerbahçeliler'i sevindirecek. Fenerbahçe artık ön stoper ile oynamayacak.
 
Salih'te çok değişim var
 
Salih'te çok değişim var. Salih'in durumu, Türkiye'deki futbol ile ilgili konuşan insanın kafasına çekiçle vurdu. Bu adam yetenekli adam diyorduk, kendisini yormasın diyorduk. Fizik olarak da yükseldi ama. Salih şimdi düşüyor, kalkıyor, fizik olarak ayakta kalıyor. İnsanların kapasitesi yoktur. İnsanların potansiyelleri vardır, geliştirirsin. 50 yaşından sonra fizik geliştiren adamlar var. Kafaya takıyor, yapıyor. Salih'in böyle olabileceğini düşünseydi Ersun Yanal silmezdi, sildiği tek adam Salih.
 
Var olan yapı içinde Hasan Ali'nin daha fazla görev alabileceğini düşündüm oyun kurulumunda. Pek öyle görünmedi ama. Caner gibi en önde olmasını beklemiyordum ama arkadaşlarını destekleyebilecek işler yapabilirdi. Orada bir eksiklik var. Hasan Ali o seviye değil. Bir Hollandalı teknik direktör var. Bu işi bilen bir adam, herhangi bir adam değil. Bu adam için oyun bilgisi her şeyin ötesindedir.
 
Oyun bilgisi 1 numara
 
Oyuncu değerlendirirken her şeyden önce oyun bilgisine bakar. Fizik kalite, yetenek falan çok önemli ama bir Hollandalı için oyun bilgisi 1 numara. Aatif, Stoch, Volkan Şen var sağ bölgede. Oyun bilgisinde 3 numara Volkan Şen vardır. Oyun bilgisi açısından çok kontrol edilebilir oyuncuyu tercih eder. Sağ bölge için Aatif, Stoch ve Volkan Şen'i tercih eder.
 
Bazı öğretmenler vardır, benim hayatımda da. İlk dersten seni etkiler. Bana yazı yazmayı öğreten hocam var. Bunu 1 yıl boyunca öğretmedi. Bir anda öğretti. Böyle bir şey olamaz mı? Advocaat geldi ve etkiledi belki herkesi hakikaten.

YORUMLAR 1
  • ne diyor 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın dediklerini biri bana TERCÜME ETSİN lütfen ! konuşmuş olmak için konuşanlardan...
    Cevapla