'Galatasaray'ın sahasını 5 maç kapatacak!'

Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maç beklenin aksine büyük bir gerginliğe sahne oldu.

'Galatasaray'ın sahasını 5 maç kapatacak!'
'Galatasaray'ın sahasını 5 maç kapatacak!'
GİRİŞ 14.08.2016 10:00 GÜNCELLEME 14.08.2016 10:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Özellikle maçtan önce iki takım taraftarları arasında çıkan olaylar, maçtan sonra sahaya da yansıdı. Karşılaşmanın 29. dakikasında Galatasaray taraftarının yer aldığı kale arkası tribünlerden sahaya adeta yabancı madde yağdı. Sahaya atılan yabancı maddeler sonrasında oyun bir süre dururken, sarı-kırmızılı futbolcular taraftarlara uyarılarda bulunmak için tribünlere gitti. Yaşanan olayların ardından çevik kuvvet, sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu tribüne girerek olaylara müdahale etti.

Maç sırasında çıkan tribün olaylarını yorumlayan Erman Toroğlu, "Bunlar insan değil, bunlar mahlukat. Bu olayları çıkartan taraftar kim? Galatasaray taraftarı. Sahaya yabancı madde atanları hepsi belli. TFF acımayacak, Galatasaray'ın sahasını 5 maç kapatacak. Cezalandıracaksınız, bu işlere başka türlü önlem alamazsınız" dedi.

YORUMLAR 15
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    STADA BOMBA SOKSALAR GÖZ MÜ YUMULACAK ?Kapıdaki arama göstermelikmi.kameralar boşa möı takıldı atanın tesbiti yokmu.
    Cevapla
  • yav he he 7 yıl önce Şikayet Et
    Maçlarda yorumcu istemeyenler Erman abinin sözlerini kaldıramadı galiba. Bu yapılan adilik ve kendi kalesine meşale atmakta ayrı bi dengesizlik. Gereken ceza verilmeli.
    Cevapla
  • sağduyu 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda ; FETÖ nün gs ye çöreklendiği belgeleriyle gün gibi aşikarken bu maçtaki olaylara ŞAŞIRMAMAK LAZIM ! gs nin 15.Temmuza kadar yıllardır, saha içinde ve dışında korunup kollandığı, objektif olabilen herkesin ortak görüşüydü. Benim merak ettiğim husus ; bundan sonra NE OLACAK?
    Cevapla
  • Orhan Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen artık maçlarda yorumcu istemiyoruz. Birde 5 maç cezaymis yahu kulübün ve diğer taraftarların ne suçu var? Senin spor bakanın yok mu? Çıkarın kardeşim kanunu maçlarda statda meşale yanması durumunda kulüp başkanları 3 ila 6 yıl hapis yatar maddesi ve o bölgenin Emniyet müdürüne görevden el çektirilir maddesini bakalım bir daha stadda meşale yanacak mı?
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerin başına gelseydi en az 7-8 maç ceza verirlerdi. tahkimde de 5 e filan inerdi. bakalım gs ye ceza verebilecekler mi
    Cevapla
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan 3 mac zor verirlerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle