278 bin TL maaş iddiasına cevap verdi!

CHP'li Atilla Sertel'in, TRT'nin Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediğini açıklaması büyük yankı uyandırmıştı. Düzen, iddialara cevap verdi.

278 bin TL maaş iddiasına cevap verdi!
278 bin TL maaş iddiasına cevap verdi!
GİRİŞ 29.06.2016 09:30 GÜNCELLEME 29.06.2016 09:55
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'de haftada 2 gün yayınlanan Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Olayın sosyal medyada büyük yankı yaratması üzerine dün sabah saatlerindeTwitter'dan bir açıklama yapan Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" mesajını verdi.

Ersin Düzen, sosyal medyada tepkilerin yoğunlaşması üzerine akşam saatlerinde bir açıklama daha yaptı. İşte o açıklama:

"Program ücretim ve aylık maaşımla ilgili hakkımda çıkan iddialar ve haberler yalandır. İftira ve yalanlarla, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım. Sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımın bilinmesini rica ederim. Saygılarımla..."

YORUMLAR 14
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sporcular kamu yada yari resmi kurumda calisanlara verilen paralara dikkat edin lutfen harcarken kendi cebinden cikiyor gibi harca dagit bakalim o paralari veriyormusun
    Cevapla
  • Aziz 7 yıl önce Şikayet Et
    10 bin üstü alıyorsa haram olsun
    Cevapla
  • Sanane 7 yıl önce Şikayet Et
    Evlilik programi yapanlar bu adamin 3 4kati aliyo bu adamla ugrascaniza azcikta oteki sacma programlarla ugrasin tv dunyasi reklam dunyasi ne kadar cok izlenirse o kadsr cok alir
    Cevapla
  • Banane 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam da evlilik programi yapilan özel kanal kanal sahibi maasini cebinden veriyor TRT devletin kanali benim senin vergilerinle onun maasi ödeniyor arada cok fark yokmu sence
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Utku yazmış ki size ne milletin aldığı paradan. Canım kardesim, adamın aldığı para benim vergimle veriliyorsa tabiki benim de bir söz hakkım olacak. Özel sektörde istediği parayı alsın, bana ne.
    Cevapla
  • Real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendisede bilmiyormus, ay yeni bitti sayacak parayi sonra söyler bize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle