Trabzonlu yöneticiden şok eden Sivas tweeti

Tarbzonsporlu yönetici Nevzat Aydın'dan Sivasspor hakkında şok sözler geldi.

Trabzonlu yöneticiden şok eden Sivas tweeti
Trabzonlu yöneticiden şok eden Sivas tweeti
GİRİŞ 01.05.2016 23:03 GÜNCELLEME 01.05.2016 23:03
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Medicana Sivasspor'un Akhisar Belediyespor'a karşı aldığı 1-1'lik beraberlik sonrasında Trabzonspor cephesinden ilginç bir yorum geldi.

Kaleci Setkus'un yaptığı hata sonucu sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılan ve kümede kalma şansı azalan Sivasspor için, Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'dan "Sivasspor'a selam olsun. Kendilerini iyi bilmezdik." şeklinde bir yorum geldi.

'HAKKIM HARAM OLSUN'

Kendisine ait Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Nevzat Aydın, taraftarların soruları üzerine de, "Gözümün önüne elimizden alınmıştı şampiyonluk. Hakkımı helal etmem. Haram olsun sonuna kadar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 42
  • Birol 7 yıl önce Şikayet Et
    Etme bulma dünyası ise Trabzonspor bu kadar kimin hakkını yedi de 5 senedir küme düşmemeye oynuyor. Fenerbahçe ne kadar masumsa sizde o kadar masumsunuz işte.
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Son hafta sivas fener ile oynuyor fener şampiyon olmak istiyor sivas ligde kalmak istiyor kader i ilahi... Ne desem bilmiyorum ki...anlayan anladı ne demek istediğimi
    Cevapla
  • orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    bak hele kadere
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzona bulaşan takımlar bir bir belasını buluyor. Beter olsunlar. Zerre kadar acımam
    Cevapla
  • remzi 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın adaleti tecelli ediyor kaleci korcan 2011 de 45 metreden selçuk şahin in attığı şutu bacak arsından alıp feneri şampiyon ediyorlardı bu seferde cetcus son dk da yaptığı hatayla küme düştüler,etme bulma dünyası bunu kabul edeceksiniz sivassporlular.
    Cevapla
  • 025125 7 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı Trabzonspor , zavallı yöneticileri. Siz önce borcunuz ödeyin futbolculara. Borç namustur. Bak kaçıyorlar futbolcular. Haa birde GS ya hatta Bursa ya yattıklarınızı ne çabuk unuttunuz. Demek siz yatınca çabuk unutuyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle