'Beşiktaş kazanır, Fenerbahçe kaybetmez'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışını ve lig maçlarını değerlendirdi.

'Beşiktaş kazanır, Fenerbahçe kaybetmez'
'Beşiktaş kazanır, Fenerbahçe kaybetmez'
GİRİŞ 06.04.2016 21:47 GÜNCELLEME 06.04.2016 22:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Best FM'de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programına katıldı. Dilmen ''Fenerbahçe,Konyaspor ve Galatasaray maçlarını kayıpsız geçerse şampiyonluk için büyük avantaj elde eder'' dedi. 

'BEŞİKTAŞ, BURSASPOR'U YENECEKTİR'

Dilmen ayrıca Fenerbahçe’yi, haftasonunda Beşiktaş’ı mağlup eden Kasımpaşa’nın hayata döndürdüğünü söyledi ve ''Beşiktaş fırsatı 27.haftada yakalamıştı ama değerlendiremedi. Buna rağmen Kasımpaşa maçını kaybederek üzerindeki baskıyı kırdı, şimdi motivasyonu daha da artacaktır. Beşiktaş’ın, Bursasspor maçını kazanacağını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı

'FENERBAHÇE KONYA’DA KAYBETMEZ'

Fenerbahçe’nin deplasmanda oynacağı Torku Konyaspor maçını da değerlendiren Dilmen 'Fenerbahçe, Konyaspor’a kaybetmeyecektir. Kazanır mı bilemem ama kaybetmeyecektir. İki taraf da sakin oynuyor. Bu maçta oyuncu kalitesi ön plana çıkacaktır' şeklinde konuştu.

'BEN DE TEKNİK DİREKTÖR OLSAM KAZANMAK İSTERİM'

Dilmen, Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın açıklamalarını ise 'Rıza hoca söylenmesi gerekenleri söyledi. Sadece kendisi için değil tüm teknik adamlar için konuştu. Ben de Konyaspor teknik direktörü olsam ben de Fenerbahçe maçını kazanmak isterim' dedi.

YORUMLAR 1
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani bjk sampiyon.....
    Cevapla