Dilmen Pereira'ya patladı: Ayıp mı?

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'yı sert bir dille eleştirdi.

Dilmen Pereira'ya patladı: Ayıp mı?
Dilmen Pereira'ya patladı: Ayıp mı?
GİRİŞ 03.04.2016 22:44 GÜNCELLEME 03.04.2016 23:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Osmanlıspor mücadelesini değerlendirdi.

Dilmen, Vitor Pereira'yı sert bir dille eleştirdi.

İşte Dilmen'in o sözleri...

Pereira tedbir üzerine oyuna başlayacağını söylemişti. Oyunun başındaki Fenerbahçe ile sonundaki arasında siyah ile beyaz kadar fark var. Fenerbahçe 3 defansif orta sahayla oynuyor, yetmiyor bir de Alper'i oynatıyor. Bu maçta 4 orta sahayla oynamak zordur.

Osmanlıspor 3 iyi orta sahasıyla devam etti. Önde iki uçurtma bir de sırtı dönük oynayabilen oyuncu vardı. İki takımın da antrenörlerinin hesapları maç öncesinde oturmadı.

'4-4-2 OYNAT OYNATMAK AYIP MI?'

Maç 20 dakika daha gitse 2-2 biterdi. Fenerbahçe duran toplar dahil 2-3 gol pozisyonu vurdu, son dakikada da boş kaleye Rusescu dışarı attı. Madem şampiyonluk yarışındasınız, risk alabilirsiniz. Neden van Persie forvet arkası oynar. Ben bunu anlamış değilim. 4-4-2 oyna. Ayıp bir şey mi? Madem risk aldın, Caner'i koyarsın, çift forvet oynarsın. van Persie'yi forvet arkası oynatmak sana bir şey katmaz.

Fenerbahçe seyircisi oyunu ıslıkladı. Çünkü Fenerbahçe'nin kazandığı maçların yarısından fazlası tek farklı. Oyunun sonunu zor getiriyorlar. Bence bugünkü puan kaybı da şaşırtıcı değil.

Çok defansif oynarsanız pozisyon üretemiyorsunuz, çok ofansif oynayınca da pozisyon veriyorsunuz. Dengeyi kuramadı Pereira. Oynat van Persie'yi, Fernandao'yu da sok. Ama bunun içinde Mehmet Topal'ın yanında Diego olmaz.

Bence Pereira kendi takımından çok Osmanlıspor ile ilgilenmiş. Maç öncesi röportajında da hiç Fenerbahçe'den bahsetmedi. Osmanlıspor'a pozisyon vermedi ama kendisi pozisyon üretemedi. Geldiği günden beri bunun dengesini bulamadı. Bu orta saha yapısıyla çok zor.

YORUMLAR 2
  • Alâaddin 8 yıl önce Şikayet Et
    başarı yok oturduğu yerden konuşur anca pratikte yani uygulama sıfır...
    Cevapla
  • Zekai 8 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Bana Söylermisiniz Ridvan Dilmenin Antürener Olarak Ne Basarisi Var
    Cevapla