Dilmen'den büyük tepki! 'Özür dilerim ama...'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Ankara'da yaşanan terör olayları nedeniyle Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçını yorumlamak istemediğini ifade etti.

Dilmen'den büyük tepki! 'Özür dilerim ama...'
Dilmen'den büyük tepki! 'Özür dilerim ama...'
GİRİŞ 17.02.2016 22:20 GÜNCELLEME 17.02.2016 22:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ntvspor'da yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı sonrası karşılaşmayı yorumlaması bekleniyordu. Ancak Ankara'da yaşanan terör olayları nedeniyle ünlü yorumcu, maçı yorumlayamayacağını ve bundan dolayı izleyenlerden özür dilediğini söyledi.

İşte Rıdvan Dilmen'in o ifadeleri;

"Kurumumdan ve izleyenlerden özür dilerim. Terör olaylarının yaşanmasından dolayı konuşamayacağım. Maçı da çok iyi izleyemedim. Belki istedikleri bunlar ama futbol konuşmak istemiyorum. Ankara'da yaşanan terör olaylarını kınıyorum."

YORUMLAR 15
  • YASEF 8 yıl önce Şikayet Et
    eğlence programlarını yayınlayanları kınıyorum şakratanlar bu acı günümüzde eğleniyorlar izlemeyin izletmeyin bravo Rıdvan dilmen adamsın
    Cevapla
  • antepli 8 yıl önce Şikayet Et
    allah bu vatanı seven herkesi korusun sevmeyenın en kısa zamanda belasını versin
    Cevapla
  • hacı 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Rıdvan bir Galatasaraylı olarak seni yürekten takdir ediyorum zaten senin futbol oynadığın dönemde kıyasıya rekabet vardı ama düşmanlık asla olmadı. Adam olan kendine yakışanı yapar sende öyle yaptın.
    Cevapla
  • uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    dün bu olay olduktan sonra insanların hiç bir şey yokmuş gibi davranmasına şaşırmıştım, ama rıdvan yüreğinin ne kadar büyük olduğunu gösterdi.
    Cevapla
  • Erol 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir olayda Vatanını gerçek sevenlerin vermesi gereken tepkiyi verdiğin için sizi kutluyorum. Böyle sizin gibi herkes duyarlı olmak erdemliliğini gösterebildiği zaman terör eylemleri son bulacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle