Tanju Çolak: Attığım goller haram olsun

Tanju Çolak, derbi sonrasında Mustafa Denizli ve Dursun Özbek'i hedef aldı.

Tanju Çolak: Attığım goller haram olsun
Tanju Çolak: Attığım goller haram olsun
GİRİŞ 15.12.2015 00:59 GÜNCELLEME 15.12.2015 00:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

24 TV’de yayınlanan Anlık Skor programında Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendiren eski futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Mustafa Denizli hakkında çok çarpıcı sözler söyledi.

Sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek'in, eski başkanlardan Alp Yalman'dan destek istemesine kızan Tanju Çolak, Mustafa Denizli'nin de buna destek vermesine sinirlendi ve "Attığım goller haram olsun" sözlerini kullandı.

İŞTE ÇOLAK'IN O SÖZLERİ...

"Koskoca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Alp Yalman’ın evine girerek gel bana divanda destek ol diyor. Florya'da takımın başına geç diyor. 90 yalındaki Alp Yalman’dan medet umuyor. Florya’da sportif direktör ol diyor. Alp bey kaç yaşında bunu nasıl yapacak. Benim de başkanım ama daha fazla konuşamıyorum."

MUSTAFA DENİZLİ SANA DA YAZIKLAR OLSUN

"Bunu isteyenler isteyen biri Dursun Özbek ve teknik direktör Mustafa Denizli. Ey Mustafa Denizli senki Alp Yalman'dan medet umuyorsun sana da yazıklar olsun. Attığım goller haram olsun. Galatasaray’ın düştüğü duruma bakın. Alp Yalman'ın Florya'da sportif olsun istiyorlar. Dursun Özbek evine kadar gidiyor Alp Yalman'ın rica minnet ediyor ama kabul olmuyor"

YORUMLAR 7
  • hayra 8 yıl önce Şikayet Et
    sanki hayra bişi yapmış sen o attığın gollerin hesabını verebileceksen ahirette bir ondan emin ol da sanki hayra bir işte çalışıyor
    Cevapla
  • mıro 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne diyon sen ya. Ne dediğin anlaşılmıyor tanju. Sus artık motorun soğusun.
    Cevapla
  • hasso 8 yıl önce Şikayet Et
    gollerin parasını almadın mı? neyi haram ediyorsun
    Cevapla
  • faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma ama sanada bu şekilde konuşmak yakışmıyor.Daha yapıcı olabilirsin.
    Cevapla
  • fb li 8 yıl önce Şikayet Et
    gol attıysan parasını da aldın ne helalliği
    Cevapla
  • Mustafa Sağlam 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbol yorumculuğu yapmak istiyorsan git Rıdvan Dilmen den ders al akşam kanal 24 de seni dinliyorum adeta GS için kin kusuyorsun diğer şarlatanlarda sana laf yetiştiriyor bu futbol her kulüp zaman zaman inişli çıkışlı durumlar yaşar baban hayrınamı gol attın haram ediyorsun önce aldığın paraların helal olup olmadığına bak bir gs li olarak bundan böyle seni dikkate almayacağım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle