Hakan Ünsal'dan derbi tahmini!

Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, derbi öncesi tahminde bulundu.

Hakan Ünsal'dan derbi tahmini!
Hakan Ünsal'dan derbi tahmini!
GİRİŞ 12.12.2015 13:06 GÜNCELLEME 12.12.2015 13:06

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılacak derbide, siyah-beyazlıları favori gördüğünü ifade etti.

Ünsal, 14 Aralık'taki derbiyi ve futbolculuk kariyerinde formasını giydiği Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki mücadelesini değerlendirdi.

Derbinin Galatasaray için kırılma maçı olabileceğini belirten Ünsal, "Galatasaray taraftarı çok mutsuz ve yönetimi protesto ediyor. Galatasaray yenildiği takdirde aradaki puan farkı kapanmayacak hale gelebilir" dedi.

Ünsal, derbi için şunları söyledi:

"Derbide oyunun tempo ve istek yönüne bakarsak, favori Beşiktaş. Her iki takımın da zaafı var. Gol atmak isteyen, tempolu ve arayış içerisindeki Beşiktaş, pozisyon veren ve gol yiyebilen bir Galatasaray var. Ben gollü bir maç bekliyorum. Çok renkli bir maç olabilir. Mustafa hocanın etkisinden dolayı 2-2'lik bir skor olabilir diye düşünüyorum. Tabii ki diğer ihtimal de Beşiktaş'ın kazanması."

Galatasaray'ın, Beşiktaş maçını hasarsız atlatsa bile transfer yapmadan lig yarışı içinde olmasının zorluğuna dikkati çeken Ünsal, sarı-kırmızılıları kritik günlerin beklediğini kaydetti.