Mehmet Demirkol: Bekir İrtegün bile...

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: Bekir İrtegün bile...
Mehmet Demirkol: Bekir İrtegün bile...
GİRİŞ 16.11.2015 13:50 GÜNCELLEME 16.11.2015 13:50

Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde: 

Seyirci konusu son olaylardan sonra nasıl olacak bilmyorum. Herkes endişeli. Terörün amacı zaten budur. Senin vazgeçmeni sağlamaktır ama ne olacak bunu bilmek mümkün değil. Hayata devam etmek de kolay değil. Onlar tabii bizim kadar alışık değil. İkinci Dünya Savaşı'ndan beri belki de ilk kez böyle bir olay oluyor. Almanya, İngiltere seçenekleri var ama devam etmek istiyorlar. 

Milli Takım'a genç oyuncuların alınması... 

Bizde kimsenin yeri belli değil. Arda gibileri fazla saymıyorum tabii ama bu sistem diğer oyuncular için büyük şans. Sadece gençler için değil, tecrübeliler için de şans... Geçen gün Bekir İrtegün, 'Ben de şans bekliyorum' dedi.

Fikret Orman'ın açıklamları

Fikret Orman, 'Burası icraat yeri' diyor ama aynı zamanda konuşma yeri de... Genel Kurul neden yapılsın o zaman? İnsanlar konuşmak için oraya geliyor. Fikret Orman başarısız değil. Her geçtiğimde stadı görüyorum. Gerçekten müthiş bir stat oluyor. Takım da iyi... Normalde kendi sahasında oynamayan bir takımın 2-3 sezondur en iyi oynayan takım olarak görülmesi müthiş bir şey. Çünkü büyüklerin en önemli artısı statları. Oyuncuları talep alıyor. Gökhan Töre'yi satsan çok ciddi rakam kazanırsın. 

"Kongre tam da çene yeridir"

Bunlara hiç itirazım yok. Ancak karşı tarafın söylediği şey, takımın 3 senedir kupa alamadığı. Hiçbir şey kazanılmadığı. 'Burası çene yeri değil' açıklaması doğru değil. Fransa'da olay oldu, iki saat geçmeden banliyö ayaklanmasını göstermeye başladılar. Bir anda 'Bunlar neden oluyor'u konuşmaya başladılar. 'Konuşmayın kardeşim' deniyor mu? Konuşmak, eleştirmek, fikir cimnsatiği yapmak iyidir. Kongre bence tam da çene yeridir. Açıkça da söylüyorum ben Fikret Orman yönetimini de beğeniyorum. 

Yurtdışından takım satın alınma konusu...

Biz bu ülkedeki tüm kaynakları tükettik herhalde. Hiçkimse kalmadı, Almanya'dan Türk çocuk topluyoruz zaten. Benim hiç anladığım bir şey değil. Bir Alman kulübü gelip Türkiye'de satın alsa tamam. İngilziler, Belçikalılar yapsa anlarım. Çünkü orada genç yok. Ama bizde maden var. Çok da anladığım bir durum yok. 

Dursun Özbek'in maddi gücü

Dursun Özbek başkan seçilmeden önce, her yerde 'Dursun Özbek'in parasını bitirecekler' deniyordu. Ben genelde dedikodulara bu programda girmem ama Faruk Süren de bunu söylüyorsa o zaman ben de burada dile getiririm.  Geçen seneki şampiyonlukta Abdurrahim Albayrak'ın etkisi çok fazlaydı. Şimdi eksikliği hissediliyor. 

De Boer'un Pereira'yı beğenmesi

Pereira'nın teknik direktörlüğüne övgü vardı. İlginç geldi. Tabii insanda bir kez daha düşünüyor önceden söylediklerini...

Van Persie ve Barcelona...

(Hooijdonk'un sözlerin üzerine) Van Persie gidecekse bunu kamuoyuna neden söylesin? Yönetim kuruluna söylemesi yeterli olacaktır.