'Böyle giderse seneye PTT 1. Lig'de oynar!'

Futbol yorumcusu Güntekin Onay, Galatasaray-Eskişehirspor maçını analiz etti.

'Böyle giderse seneye PTT 1. Lig'de oynar!'
'Böyle giderse seneye PTT 1. Lig'de oynar!'
GİRİŞ 30.10.2015 09:52 GÜNCELLEME 30.10.2015 15:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray çıkışını devam ettiriyor. Derbi kadrosundan 6 oyuncuyu değiştiren sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor'un işini ilk yarıda bitirdi. Çok kolay bir galibiyet oldu. İki tarafın da değerlendiremediği pozisyonlar oldu.

"Erkan Zengin'in kaçırdığı o gol çok şeyi değiştirdi"

Hamza Hoca'nın acımasız şekilde eleştirildiği, tribünlerin yönetimi istifaya davet ettiği dönemde eleştirilerin acımasız olduğunu söylemiştik. Galatasaray iyi de oynamaya başladı. Trabzonspor galibiyeti Galatasaray için çok önemli bir kırılma noktası oldu. Erkan Zengin'in kaçırdığı o gol çok şeyi değiştirdi.

"Böyle giderse PTT 1. Lig'de oynayacak gibi gözüküyor"

Eskişehirspor'un hangi teknik direktörle olursa olsun şu kadrosuyla başarılı olabilmesi çok zor. Çok fazla oyuncuları gitti ve yerlerini dolduracak hiçbir oyuncu gelmedi. Kadro kalitesi çok tartışılacak düzeyde. Podolski'yi izlemek için maçta tribünde olan Löw acaba Eskişehirspor'un kalitesini görünce Türkiye Ligi hakkında ne düşünmüştür. Eskişehirspor'un bu durumlarda olması hepimizi üzüyor. Böyle giderse Eskişehirspor, yeni stadındaki maçlarını PTT 1. Lig'de oynayacak gibi gözüküyor.

"Hamza Hamzaoğlu güven tazeledi"

Galatasaray'da bir bardak suda kopan fırtınalar dindi ve Hamza Hamzaoğlu güven tazeledi. Bundan sonra sonuçlar ne olursa olsun tartışılmayacaktır.

YORUMLAR 8
  • 1071 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasary Trabzon karşısında galip gelmedi. Cüneyt Çakır Trabzonu mağlup etti. Adam resmen 3 büyüklerin hamisi. Dahası hakemlerin % 80 İstanbul bölgesinden ve kaderleri 3 büyük kulübün elinde. Türk futbolu 3 büyük kulübün elinde katledilmektedir. 80 milyon nüfus var ve Türkiye futbolda 80 yıldır yok. Nedeni işte bu 3 buçuk İstanbul kulübüdür.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor u ptt Ligi'nde görmek istiyoruz diyen arkadaş biraz akıllıca konus her yerde her şey soylenmez
    Cevapla
  • gfgfg 8 yıl önce Şikayet Et
    ptt liginde trabzoni görmek istiyoruz
    Cevapla
  • melocan 8 yıl önce Şikayet Et
    Erkan Zengin mi ? Cüneyt Çakır olmasın o...
    Cevapla
  • Şahin KoMaT 8 yıl önce Şikayet Et
    Erkan zengin + diyeceksin verilmeyen peneltı kurtarma operasyonu diyeceksin..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle