Demirkol: Hamzaoğlu, Mario Gomez istiyor!

Gazetemiz yazarı Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Demirkol: Hamzaoğlu, Mario Gomez istiyor!
Demirkol: Hamzaoğlu, Mario Gomez istiyor!
GİRİŞ 29.10.2015 14:13 GÜNCELLEME 29.10.2015 14:13

Mehmet Demirkol'un açıklamaları:

'Pozisyon net penaltı'

Trabzonspor'un son dakikada verilmeyen penaltısı tartışmaya bile açık değil net penaltı. Hakemin görüpte devam demesi şaşırtıcı.

'Şota hocalığı yapamıyor'

Trabzonspor'un attığı ilk golde tıpkı Van Persie'nin pozisyonu gibi tartışmaya açık ama, bence ofsayt.

Trabzonspor'da Şota Arveladze, şu ana kadar hocalığı yapamadı. Futbolculuğu çok iyiydi ama hocalığı olmadı.

'Hakemliği konusunda şüphe var'

Çağatay Şahan'ın hakemliği konusunda herkesin şüpheleri var. Şimdiye kadar hiçbir maçı olaysız bitiremedi.

'Onur'un kaleciliğe dönmesi lazım'

Onur Türkiye'nin en iyi kalecisiydi. Uzun bir dönem böyleydi. Bu ruh halinden çıkıp, yeniden kaleciliğe dönmesi lazım. Başka işlerle uğraşmaktan, ağalık yapmaktan kaleciliği unuttu. 

'Hamza hoca Mario Gomez istiyor'

Hamza hocanın forvet istediğini düşünmüyorum. Elinde birçok forvet var. Hoca santrfor istiyor. Mario Gomez istiyor. Onun gibi özellikleri olan sırtı dönük, hava toplarında etkili... Burak bir sezonda 30-40 gol atsa bile santrfor değil. Bu tarz bir forvet Burak'ın kesileceği anlamına gelmez. Burak yine oynar.

'Periera, Nani'den memnun olmayabilir'

Nani'nin neden kadroda olmadığını anlayamadım. Sakat değil herhalde böyle bir açıklama yok. Belki Pereira formundan memnun değil. 

Fenerbahçe'de Josef bekleneni veremiyor. Markovic çok hızlı ama şaşırtan hiçbir şey yapmıyor. Geliştirmesi gereken çok şey var. 

'Yıldırım bırakmaz'

Fenerbahçe 9 haftada bu hale nasıl geldi büyük başarı. Normalde bu takımın ezip geçmesi lazım ama hoca hücum yapmak istemiyor. Elinde kurgusu yok, organizasyonu yok. Ama Pereira işin ilginci oyunu beğeniyor. 4 şut atmış kaleye 4 gol atardık diyor. Pereira'ya karşı camiada güven yok. Taraftar Ersun Yanal dönsün diye kampanya bile başlattı. Olmayacak duaya emin deniyor o derece. Ancak Aziz Yıldırım sezon içerisinde hoca göndermem diyor her zaman. Ama görevi bıraksaydı Pereira giderdi. Aziz Yıldırım Mayıs'ta yine bırakacağım diyor ama, bence bırakmaz.