Alişan'ın küfrüne Fernandao'dan zarflı cevap!

Alişan, Twitter hesabından Brezilyalı golcüye tepkisini küfür ederek göstermişti. Bu olayın üzerine Fernandao, Alişan'a bir zarf gönderdi.

Alişan'ın küfrüne Fernandao'dan zarflı cevap!
Alişan'ın küfrüne Fernandao'dan zarflı cevap!
GİRİŞ 28.09.2015 17:12 GÜNCELLEME 28.09.2015 17:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sırasında şarkıcı Alişan'ın attığı tweet, sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri olmuştu. Ünlü sanatçı attığı tweette "İlk kez yazıyorum özür diliyorum ama Fernandao hangisini atacaksın daha bir s..tir git çık" yazmış ve Fernandao'ya olan tepkisini göstermişti.

ALİŞAN'A FERNANDAO'DAN ZARF

Fernandao'dan ise beklenmedik bir hamle geldi. Alişan resmi instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcular Ozan Tufan, Volkan Şen ve Caner Erkin'le çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Fotoğrafta Caner Erkin'in Alişan'a bir zarf verdiği görülürken, ünlü sanatçı fotoğrafa yazdığı açıklamada 'Şampiyonluk sözünü aldım. Zarfta mesaj var Fernandao'dan' dedi.

Brezilyalı futbolcu Fernandao'nun, Alişan'ın tweetine nasıl bir tepki verdiği ve zarfın içinde olduğu merak konusu oldu.

Alişan'ın Fernandao'yu hedef alarak attığı tweet: 

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Küfür var üstüne şampiyonluk sözü alıyor? Fenerbahçe kültürü bunu mu gerektirir? Ülkemiz ne hale geldi yarabbim? Kimse kimseye saygı duymuyor , edep kavramı tarihe gömülmüş! Huzur yok , sevgi-saygı yok.. Kin-nefret var!
    Cevapla
  • yazık 8 yıl önce Şikayet Et
    birde millete örnek olacak bu sanatçı bozuntusu
    Cevapla