Yanal'dan ilginç Van Persie yorumu! Maymuncuk...

Lig TV'de yorum yapan Ersun Yanal, Fenerbahçe ile Bursaspor arasında Van Persie ile Vitor Pereira arasında yaşanan sorunu değerlendirdi.

Yanal'dan ilginç Van Persie yorumu! Maymuncuk...
Yanal'dan ilginç Van Persie yorumu! Maymuncuk...
GİRİŞ 21.09.2015 14:38 GÜNCELLEME 21.09.2015 14:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van Persie'nin maçtan sonra çok 'klas' bir açıklama yaptığını ancak Pereira'nın vucut diline bakıldığı zaman bu açıklamaya çok üzüldüğünü ifade eden Yanal, Pereira'nın bu sorunu ortadan kaldırabilecek potansiyelde olduğunu ifade etti.

"VAN PERSIE ÇOK KLAS BİR AÇIKLAMA YAPTI"

Van Persie'nin açıklamalarını değerlendiren Yanal, "Olayın daha çok başındayız ki, bence Van Persie çok klas bir açıklama yaptı. O klas açıklamanın içerisinde, hoca tarafından baktığınızda bunu bir serzeniş olarak değerlendirebilirsiniz fakat adam o kadar güzel "tamam" dedi ki, en güzel şekilde cevabı verdi. Bazı oyuncular vardır, bu oyuncular ile maça başlarsınız verim alamazsınız, sonradan oyuna alırsınız daha yüksek verim alırsınız, bu deneyimi hepimiz yaşadık. Aynı maymuncuk gibi..." dedi.

"VAN PERSIE VE FERNANDAO..."

Van Persie ile Vitor Pereira arasındaki sorunu bir örnekle açıklayan Yanal, "Eğer bu bir takım oyunu ise, oyunun içerisinde bunu planlarsınız. Bu benim başıma da çok gelmiştir. Bazı oyuncular çözülmüş problemlerin üstüne harikalar yaratır ve taraftar da her zaman bunu aklında tutar, aynı oyuncu oyunun başında problemi çözemeyebilir. Fenerbahçe'nin sıkıntılarında Fernandao ve Van Persie'yi 15 dakikalık dilimde beraber kullandığımız zaman yüksek verim alabilirsiniz, Bursa maçında olduğu gibi ama oyunun başında böyle bir süreci planlayamazsınız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Takım orta saha defans sorun var orta saha pas atamyor koşamıyor defans pas yapamıyor dağınık oynuyor defans göbek Allah a emanet bunlar kazmalık yapıp geleni sağa sola vuruyor öyle oyuncu çok bulursun orta saha yan pas yas yapıp duruyor topu alıp ileri süremiyor merlenes geldiğinden buyana bir şeye yaramıyor FB te yazık paraya yazık 30 dakk sonra takım bitiyor
    Cevapla