Dilmen'den Burak Yılmaz'a mesaj! 'Saygısızlık...'

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, %100 Futbol'da Konyaspor-Galatasaray maçını masaya yatırdı.

Dilmen'den Burak Yılmaz'a mesaj! 'Saygısızlık...'
Dilmen'den Burak Yılmaz'a mesaj! 'Saygısızlık...'
GİRİŞ 30.08.2015 10:57 GÜNCELLEME 30.08.2015 10:57

Büyük kulüpler ayağa kalkmasını bilir. İlk 2 maçtan 1 puan alan bir Galatasaray vardı. Bugün de maçı ilk 30 dakikada 3-0 yapabilirlerdi. Galatasaray, başta Hamza Hamzaoğlu olmak üzere bu maça çok iyi hazırlanmış. Olmazsa olmaz olarak görmüşler maçı.

SNEIJDER UMARIM ARA VERİR

Hamza Hamzaoğlu, bugün taktiksel anlamda çok iyi antrenörlük yaptı. Wesley Sneijder'in bugün müthiş bir performansı vardı. Umarım bu performansına 8 gün ara verir çünkü Hollanda ile oynayacağız.

FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPTI

Hamza Hamzaoğlu, futbolun doğrularını yaptı. Telles'in oynatmaması çok doğruydu. Hoca, öndeki oyuncuları özgür bırakmış. Biraz daha emniyetle oynamak isteyince Emre'yi aldı. 10 kişi kalınca Hakan'ı beke aldı, Melo'yu savunmaya çekti. İleride de Emre'yi Podolski'nin yerine çekince Sneijder, sazı eline aldı.

G.SARAY'I KOŞTURMAZSAN YERSİN

X takım ya da Y takım Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geri koşturmazlarsa Sneijder atar, Van Persie atar, bir şekilde maçı kazanırlar. Bugün Torku Konyasporlu oyuncular, Galatasaraylı oyuncuları koşturmadı.

TARTIŞMALI AMA DOĞRU KARAR

Galatasaray'da Carole ikinci sarı kartta, rakibine kontrolsüz girdi, basmak istemedi. Tartışmalı pozisyon ama müdahale olduğu için sarı kart doğru.

HAYIRLI MAĞLUBİYET

Galatasaray, sezona donuk başladı. Hani deriz ya "Hayırlı mağlubiyet" diye... Geçen hafta kaybettiği Osmanlıspor mağlubiyeti "hayırlı mağlubiyet" oldu. 4. hafta da kazanırlar. Konyaspor'un en büyük şanssızlığı Galatasaray'ın yaralı olmasıydı.

BURAK'A MESAJ!

Hamza Hoca'yı eleştirdik ama bilmiyoruz. Florya'yı, Samandıra'yı bilmiyoruz. Antrenörün de, oyuncunun da hatası olur. Krizler 4-1 ile bitmez. Saygıyla biter. Herkes herkese saygılı olacak ama küçükler büyüklerine saygılı olacak. Senin hocan o. Öğretmenine saygısızlık yapabilir misin?