Fatih Terim'den milletvekilliği teklifine cevap!

Galatasaray'da ve Milli Takım'da başarılara imza atmış olan ve şimdilerde herhangi bir takım çalıştırmayan Fatih Terim'e siyasal partilerden milletvekilliği teklifi geldi. Tecrübeli hoca, edilen teklife cevap verdi.

GİRİŞ 20.03.2023 16:04 GÜNCELLEME 20.03.2023 16:11
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

14 Mayıs'ta olacak büyük seçim öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Siyasi partilerin de çalışmaları hızla süregelirken her camiadan isimlerle görüşmeye başladılar. 

Fotospor'un haberine göre, Fatih Terim'e siyasi partilerden milletvekilliği teklifi geldi. Terim'in bu teklife cevabı "hayır" oldu. 

Terim, çevresindekilere siyaseti düşünmediğini iletti. 

Terim daha önceki dönemlerde de milletvekilliği ve belediye başkanlığı için teklifler aldı.

Tecrübeli teknik adam bir önceki seçimde Adana milletvekilliği için gelen teklifleri reddetmişti. 

KAYNAK: FOTOSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber olduğu besbelli..hangi partiden olmuş..hiç söylenmiyor..!? ayrıca,terime böyle bir teklif gelirse,balıklama atlar..gündemde olmak onun hobisi.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp den gelmistir veya ip ten
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Spor başarısı ile ülke yönetimi paralel olsaydı Arjantin, Brezilya süper güç ABD ve ÇİN orta seviyede bir ülke olmalıydı. popçuyu, topçuyu ve parası çok olanları ülke yönetimine girmesi için uğraşı bırakın. Popülerlik ten ziyade bilgi birikimli, olayları analiz eden, fikir üreten milli değerlere önem veren insanlar olmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Meclisin böyle bir adama çok ihtiyacı var hatta spor bakanı yapın gençlere örnek olsun güzel ahlakıyla! Vay benim güzel memleketim kimlere kaldık
    Cevapla
  • İrfantino 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF Başkanı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle